Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ο Κινέζος, ο διαβολικός και ο μυστικός δείπνος!!

Αποκαλυπτικός θα είναι σήμερα ο Αποδυτηριάκιας στον sportdog με γεγονότα, όχι φήμες και ψιθύρους. Θα μιλήσει η Ιστορία, αυτή που δεν έχει καταγραφεί ακόμα. Διαβάστε τον! Μας δίνει την ευκαιρία η ανάδειξη του Κώστα Σημίτη, σα διάδοχου του Ανδρέα Παπανδρέου, σα σήμερα, 18 Ιανουαρίου, το 1996, ενώ ο μεγάλος αρχηγός μετρούσε μέρες στο Ωνάσειο.
Με τίποτα δεν τον έκανε κέφι τον Σημίτη ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και φόρα παρτίδα έλεγε δεξιά κι αριστερά ότι ήταν ανεπαρκής κάθε φορά που τον έκανε υπουργό.

Αρκετά χρόνια πριν γίνει πρόεδρος στο κίνημα ο Σημίτης είχε ξεκινήσει την επιχείρηση υπονόμευσης του Ανδρέα. Το έργο κλιμακώθηκε με τα μυστικά δείπνα στο σπίτι του Κινέζου, όπου συμμετείχαν Πάγκαλος, Βάσω Παπανδρέου και Παρασκευάς Αυγερινός. Η κίνηση των "4".
Μια νύχτα Σημίτης και Δάφνη βρέθηκαν σε εστιατόριο στο οποίο εκτάκτως κατέφθασε ο Ανδρέας με τη Δήμητρα Λιάνη. Ο αρχηγός πέρασε δίπλα από τον "συνωμότη" στον οποίο δεν του μίλησε, ούτε ματιά του έριξε.
Το ρήγμα ξεμπροστιάστηκε στο περιβόητο σκηνικό στο ξενοδοχείο "Πεντελικόν". Ο Ανδρέας προτείνει γραμματέα του ΠΑΣΟΚ τον Άκη Τζοχατζόπουλο και οι "4" διαφωνούν ανοικτά. "Όποιος δεν θέλει τον Άκη να φύγει από το κίνημα…", απειλεί ο Ανδρέας.
Τελικά, παρ. ό,τι με τους "4" πήγε και ο πιο διαβολικός άνθρωπος του παρασκηνίου στην πολιτική Ιστορία της Ελλάδος, ο Κώστας Λαλιώτης, οι Σημίτης, Πάγκαλος και σία υπεχώρησαν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιον υπουργό του ΠΑΣΟΚ παρακολουθούσαν οι μυστικές υπηρεσίες, γράφει ο apodytiriakias.gr

Τα τρία πρόσωπα που ευθύς ξεχώρισε ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν έστησε το ΠΑΣΟΚ ήταν εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι.
Ο παρλαπίπας Άκης Τσοχατζόπουλος, που είχε την ικανότητα, με στόμφο πάντα, να αραδιάζει μπροστά στην κάμερα ένα κάρο «σοβαρά» πράγματα χωρίς να λέει τίποτα.
Ο αρχισυνωμότης και κατασκευαστής απίστευτων παγίδων σε βάρος της ΝΔ Κώστας Λαλιώτης.
Και αυτός που αν δεν πέθαινε πρόωρα θα ήταν σίγουρα ο Νο1 στο ΠΑΣΟΚ μετά τον Ανδρέα, ο Γιώργος Γεννηματάς.
Αυτή ήταν η τρόικα του ΠΑΣΟΚ, το «πρώτο επίπεδο» αμέσως μετά τον Ανδρέα (στη φωτό με τους Τσοχατζόπουλο και Γεννηματά). Ο Κώστας Σημίτης ήταν εκτός πλάνου. Όσοι λαμογιάρανε με τον Ανδρέα έλεγαν πώς μ’ αυτή τη φάτσα, αν ο Σημίτης γίνει αρχηγός με το που θα σκάει στο μπαλκόνι θα διώχνει κόσμο.
Το κείμενο γράφεται με αφορμή ότι σα σήμερα, 18 Ιανουαρίου, το 1996, ο Σημίτης έγινε πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ.
Τελικά, η τρόικα διασπάστηκε. Αρκεί μόνο να αναφέρω ότι ο Γεννηματάς ήταν σίγουρος πώς με εντολή του Ανδρέα τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ.


Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: