Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Σκόκο για όλους!!

Μετά το ενδιαφέρον της Σάντερλαντ και την επιχείρηση επιστροφής του στη Νιούελς και η Φλαμένγκο βλέπει «ζεστά» την περίπτωση του Νάτσο Σκόκο. «Τίποτα επίσημο», ισχυρίζονται από την Ιντερνασιονάλ.

Σκόκο για όλους!
Ακόμη ένας «μνηστήρας» προστέθηκε στο παιχνίδι της απόκτησης του Νάτσο Σκόκο. Μετά την Σάντερλαντ και τη Νιούελς και η Φλαμένγκο δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του 28χρονου επιθετικού.

Ο μάνατζερ του Σκόκο δεν βρήκε τη «χρυσή τομή» στην συνάντηση που είχε με την διοίκηση της Ιντερνασιονάλ, η οποία επιμένει στην τιμή παραχώρησης των 6εκατ. ευρώ και στην παραχώρηση του παίκτη μόνο με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό.

Πάντως, ο αντιπρόεδρος της «Ίντερ» άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα τονίζοντας: «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Ο ρόλος μας είναι να αξιολογήσουμε όλα τα ζητήματα και να δούμε τι είναι καλύτερο για την ομάδα και τον παίκτη. Είναι απολύτως φυσιολογικό να γίνονται συσχετίσεις με την Φλαμένγκο και την στάση που κρατάμε, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα επίσημο».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: