Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

«Ματιές» σε Ζαραδούκα!!

Την περίπτωση του Γιάννη Ζαραδούκα, ο οποίος θα αποχωρήσει από τον Αστέρα Τρίπολης, εξετάζουν «ζεστά» στην ΑΕΚ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay.

«Ματιές» σε Ζαραδούκα
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον Αστέρα Τρίπολης ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο οποίος έχει ενημερωθεί πως δεν υπολογίζεται από τον Στάικο Βεργέτη και θα ήταν καλύτερο και για τις δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους.

Στην ΑΕΚ κινούνται για την ενίσχυση του ρόστερ για την επόμενη σεζόν, η οποία θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική στη Football League, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να ψάχνουν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά του χρόνου και στη συνέχεια θα μπορέσουν να σταθούν στην Σούπερ Λίγκα.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και εκείνη του Ζαραδούκα, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και – εκτός από την «Ένωση» - φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ατρομήτου και του Πλατανιά.

Το πρόβλημα είναι ότι η ΑΕΚ το θέλει για του χρόνου, όμως μπορούν οι άλλοι σύλλογοι που ενδιαφέρονται θέλουν να τον εντάξουν από τώρα στα ρόστερ τους.

Αν ο 28χρονος παίκτης – φέτος έχει οχτώ συμμετοχές - παραμείνει «διαθέσιμος» μέχρι το καλοκαίρι, τότε θεωρείται σίγουρο πως θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: