Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Μπακασέτας: «Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα»

Την ικανοποίησή του που φοράει, πια, τη φανέλα του Άρη εξέφρασε ο Τάσος Μπακασέτας. Ο νεαρός επιθετικός θεωρεί την νυν ομάδα του μεγάλο όνομα στο ποδοσφαιρικό τοπίο της χώρας, ανεξαρτήτως βαθμολογίας.

Μπακασέτας: «Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα»
Έτοιμος να φορέσει, για πρώτη φορά, τη φανέλα του Άρη σε επίσημο παιχνίδι είναι ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, εφόσον η ΕΠΟ εκδώσει έγκαιρα τα δελτία για τους νεοαποκτηθέντες παίκτες του Άρη.

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε στη NOVA και επανέλαβε την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Άρη, ενώ τόνισε πως ξέχωρα από τη βαθμολογία, ο Άρης είναι από τα μεγαλύτερα σωματεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι δηλώσεις του παίκτη.

Για τις πρώτες του εμπειρίες στη νέα του ομάδα:

«Σίγουρα η ομάδα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, αλλά σε αυτές τις πρώτες δύο ημέρες που είμαι εδώ είδα ότι όλοι οι παίκτες είναι αποφασισμένοι και δυνατοί, ώστε όλοι μαζί, στο τέλος, να μπορέσουμε να σώσουμε την ομάδα».

Για την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Άρη:

«Ναι, ήθελα να έρθω στον Αρη, διότι είναι μια μεγάλη ομάδα και αυτό δεν αναιρείται ούτε από τη θέση που βρίσκεται, ούτε από τα οικονομικά προβλήματα, ούτε από τίποτα. Ηταν είναι και θα παραμείνει μια πολύ μεγάλη ομάδα! Ο Αρης μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω και δεν με απασχόλησε καθόλου αν είναι στην τελευταία ή στην πρώτη θέση. Εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό με στόχο, πάνω απ΄ όλα να σωθεί η ομάδα».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

«Το περιμένω, έχω μεγάλη δίψα να αγωνιστώ. Θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας και περιμένω πως και πως να έρθει η στιγμή του αγώνα».

Για την υποδοχή των συμπαικτών του:

«Δεν έχω κανένα παράπονο, ούτε από τον προπονητή, ούτε από τους συμπαίκτες. Ήταν πολύ θερμοί, χαμογελαστοί όλοι και τους ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί με κάνουν απ΄ τις πρώτες μέρες να νιώθω κοντά στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: