Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Μάντζιος: «Έδρα-φρούριο ο Παναιτωλικός»

Βαθμούς ή βαθμό θα προσπαθήσει να πάρει ο Πανθρακικός στην έδρα του Παναιτωλικού. «Φρούριο το γήπεδο τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας της Θράκης, Άκης Μάντζιος.

Μάντζιος: «Έδρα-φρούριο ο Παναιτωλικός»
Την καλή του εικόνα στο πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει ο Πανθρακικός, ο οποίος αγωνίζεται, εκτός έδρας, κόντρα στον Παναιτωλικό.

«Φρούριο» χαρακτήρισε την έδρα του αντιπάλου ο προπονητής της θρακιώτικης ομάδας, Άκης Μάντζιος.

Οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στην κάμερα της Nova:

Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό:

«Ένα δύσκολο παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα ειδικά εντός έδρας. Είναι ένα φρούριο η έδρα του Παναιτωλικού. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή μας εικόνα και στόχος μας είναι η διεκδίκηση βαθμών».

Για το ποιος είναι ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού:

«Το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο και θα παίξουν δύο ομάδες που έχουν δείξει σταθερότητα στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος αλλά εμείς έχουμε δείξει ότι μπορούμε να σταθούμε και εκτός έδρας αρκετά καλά».

Για το αν υπάρχει έξτρα κίνητρο εξαιτίας της υψηλής βαθμολογικής θέσης:

«Υπάρχει έξτρα κίνητρο και για τον κόσμο μας γιατί δεν είναι ένα σύνηθες γεγονός. Εμείς κοιτάμε να είμαστε πανέτοιμοι, δεν κοιτάμε τη βαθμολογία και θέλουμε τους βαθμούς για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και αυτό θέλουμε. Να είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: