Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ολυμπιακός… reloaded!!

Έτοιμος να γυρίσει στις νίκες και ν’ αποζημιώσει τον κόσμο για το διάλειμμα απ’ αυτές είναι ο Ολυμπιακός. Με μόνους απόντες τους Τόρες-Σιόβα, οι πρωταθλητές θέλουν γκολ και θέαμα με τον Λεβαδειακό.

Ολυμπιακός… reloaded
Μέλημά του στο «Καραϊσκάκη» είναι πάντα να προσφέρει θέαμα στον κόσμο του.

Και στο αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (17:15) ο Ολυμπιακός έχει έναν ακόμα λόγο να το κάνει. Να επιστρέψει εμφατικά στις νίκες -μετά την απώλεια με τον Ατρόμητο- και να κόψει την όποια όρεξη στον ΠΑΟΚ.

Στην προσπάθεια αυτή, λοιπόν, οι πρωταθλητές θα κατέβουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα -πέραν των ήδη γνωστών. Δηλαδή του Σιόβα (που συνεχίζει να αναρρώνει απ’ τον τραυματισμό του) και του Τόρες (που συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του).

Όλοι οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή, δουλεύοντας πολύ με την μπάλα και με τον Μίτσελ να δίνει έμφαση στην τακτική και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στο τέλος, δε, έπαιξαν και δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου, μετά τη λήξη του οποίου ανακοινώθηκε η αποστολή.

Αυτή λοιπόν αποτελείται αναλυτικά από τους εξής: Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Ντομίνγκες, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μέγιερι, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Ρομπέρτο, Σαβιόλα, Σάμαρης, Βάις, Μήτρογλου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: