Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Πλήγμα με Νεϊμάρ!!

Εκτός δράσης για διάστημα τριών-τεσσάρων εβδομάδων θα μείνει ο Νεϊμάρ, όπως επιβεβαίωσαν οι εξετάσεις που υποβλήθηκε. Οριακά προλαβαίνει το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πλήγμα με Νεϊμάρ!
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι της Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ. Ύστερα από εξετάσεις που υποβλήθηκε στην Βαρκελώνη, τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει πρόβλημα στον αστράγαλο, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Ο Βραζιλιάνος άσος τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση στον χθεσινό επαναληπτικό Κυπέλλου με την Χετάφε, στην προσπάθειά του να σεντράρει. Είναι χαρακτηριστικό πως από την πρώτη στιγμή δεν μπορούσε να περπατήσει, αποχώρησε για τα αποδυτήρια υποβασταζόμενος, ενώ πλέον χρησιμοποιεί πατερίτσες.

Η απουσία του πρακτικά σημαίνει πως χάνει τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με την Λεβάντε, όπως και αυτά με Μάλαγα, Λεβάντε ξανά, Βαλένθια και Σεβίλλη (και λογικά Ράγιο Βαγεκάνο) για το πρωτάθλημα. Στις 18 Φεβρουαρίου οι «μπλαουγκράνα» δίνουν τον πρώτο τους αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Etihad» και βάσει του χρονοδιαγράμματος της επιστροφής του στα γήπεδα είναι πολύ οριακό το αν θα προλάβει ή όχι!Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: