Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

"Μπαμ" και "μπουμ"! Σκάνε δύο επιστροφές-έκπληξη!!

Ποιος ξένος εξτρέμ (πρώην του Ολυμπιακού) και ποιος ξένος επιθετικός (πρώην της ΑΕΚ) ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο ελληνικό πρωτάθλημα; Ο σκύλος έχει το αποκλειστικό! Ο σκύλος δεν σταματάει να τριγυρνάει στα πιο ψαγμένα ποδοσφαιρικά στέκια. Χώνει τη μουσούδα του παντού, έχει τεντωμένα τα αυτιά του και σα γνήσιο λαγωνικό ακούει και οσμίζεται τα πάντα. Δεν του ξεφεύγει τίποτα, λέμε. Τις προάλλες έκοβε βόλτες στην πιάτσα και έπιασε λαυράκια.

Δύο, λέει, ξένοι ποδοσφαιριστές, ο ένας πρώην του Ολυμπιακού κι ο άλλος πρώην της ΑΕΚ, ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα γαυγίσουμε με ονόματα.

Ο πρώτος είναι Μαροκινός, διεθνής ακραίος και βιρτουόζος της μπάλας. Έκανε δύο καλές σεζόν στον Αστέρα Τρίπολης (2007-2009) και μετά πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, επί Σωκράτη Κόκκαλη ακόμα. Το πιάσατε έτσι; Ο Ζαουάντ Ζαϊρί βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ομάδα της Σούπερ Λίγκας! Περισσότερα δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε. Προς το παρόν, τουλάχιστον.
Ο 32χρονος, πια, Ζαϊρί μετά από ένα χρόνο στο μακρινό Ομάν, που έπαιξε μπάλα στην Αλ Νασρ, θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Οι διαπραγματεύσεις με τη Βαγιαδολίδ δεν είχαν αίσιο τέλος και τώρα μιλάει με ελληνικό σύλλογο. Θυμίζουμε ότι ο Μαροκινός άσος, μετά τον Ολυμπιακό, είχε αποτυχημένο πέρασμα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Ανόρθωση στην Κύπρο. Καλός παίκτης, σπουδαίος ντριμπλέρ, με καλή σέντρα, αλλά το μυαλό έξω από το κεφάλι του. Είχε τα προσόντα και το ταλέντο να κάνει μεγαλύτερη καριέρα. 

Πάμε και στη δεύτερη επιστροφή. Τώρα ο σκύλος θα σας γυρίσει περισσότερα χρόνια πίσω. Τον θυμάστε τον Άντρια Ντελίμπασιτς; Τον Γιουγκοσλάβο επιθετικό που πέρασε ένα φεγγάρι από την ΑΕΚ; Ο 32χρονος, πια, συμπαθής φορ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στα μέρη μας, αφού βρίσκεται σε επαφές με δύο ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα.
Ο Ντελίμπασιτς παίζει στην Παρτιζάν και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Πέρυσι αγωνιζόταν στη Ράγιο έχοντας συμπαίκτη τον Τσόρι του Ολυμπιακού. Καλή σεζόν έκανε με 33 ματς και 6 γκολ. Το μακρινό 2006 είχε έρθει στην Ένωση, επί Σέρα Φερέρ, ως δανεικός από τη Μαγιόρκα. Έπαιξε δέκα ματς με την ΑΕΚ και πέτυχε ένα όμορφο γκολ κόντρα στον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο. Θυμηθείτε το...




Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: