Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Αγγέλου: «Δίκαιη η νίκη του Παναθηναϊκού»

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από την Εφές στο παρκέ του ΟΑΚΑ και πήρε μια δίκαιη νίκη, όπως τη χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Αγγέλου: «Δίκαιη η νίκη του Παναθηναϊκού»
Στην τρίτη της ήττα στο Top 16 ανάγκασε ο Παναθηναϊκός της Εφές Αναντολού και αυτό συνέβη δίκαια, όπως δήλωσε ο προπονητής της τουρκικής ομάδας Βαγγέλη Αγγέλου.

«Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Είχε περισσότερη διάρκεια και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Ιδιαίτερα στο δ’ δεκάλεπτο. Είχαμε βάλει ως στόχο στη δική μας τακτική, ένα πρόβλημα που έχουμε στο αμυντικό ριμπάουντ. Να ξεκινήσουμε οποιαδήποτε επιθετική τακτική από το να πάρουμε την μπάλα. Τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν η αχίλλειος πτέρνα μας από το πρώτο δεκάλεπτο και αυτό μας τιμώρησε στο τέλος του παιχνιδιού. Νομίζω ότι σημαντικό κομμάτι ότι μείναμε έξω από το ματς στα τελευταία λεπτά ήταν η απώλεια των αμυντικών ριμπάουντ», είπε ο Έλληνας κόουτς των φιλοξενούμενων και πρόσθεσε:

«Κρατάμε την προσπάθεια για τρία δεκάλεπτα και πιστεύω ότι γυρίζοντας οι Χόπσον και Γκονλούμ που έμειναν έξω, θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη γνώση για τα επόμενα παιχνίδια σε ένα βαρύ πρόγραμμα για μας. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: