Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Πότε; Ποτέ!!

Τι κι αν βρέθηκε να χάνει και να κινδυνεύει το αήττητο στο Αγρίνιο; Ο Παναιτωλικός έκανε την ολική ανατροπή κόντρα στον Πανθρακικό και δια χειρός Θεοδωρίδη πήρε νέα νίκη στο «κάστρο» του (3-1)!

Πότε; Ποτέ!
Δεν θα χάσει ποτέ μέσα στο Αγρίνιο! Έστω κι αν χρειάστηκε να κάνει την πρώτη του ανατροπή στην φετινή χρονιά, ο Παναιτωλικός δεν άφησε να του «σπάσουν» το εντός έδρας αήττητο!

Ο εκπληκτικός Θεοδωρίδης με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος (52’, 82’) ανάγκασε τους Αγρινιώτες σε παροξυσμό και τον Πανθρακικό σε... κλάματα που είδε το τέρμα του Εμπόου (4’) να μην είναι αρκετό και να χάνει τελικά με σκορ 3-1, χάρη στην... πινελιά του Νταλμά στις καθυστερήσεις.

Στην έκτη θέση με 27 βαθμούς οι νικητές, έπιασαν τους Θρακιώτες!

Το ματς:


Τον πλήρη αιφνιδιασμό πέτυχε ο Πανθρακικός! Προτού καν συμπληρωθούν πέντε λεπτά, το Αγρίνιο «πάγωσε» όταν ο Εμπόου πήδηξε ψηλά και με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Οι φίλοι του Παναιτωλικού χειροκρότησαν την ομάδα τους για να της δώσουν ώθηση για την ανατροπή. Και η αλήθεια ειναι πως τα «καναρίνια» πήραν τα ηνία του αγώνα, προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα των αντιπάλων τους, όμως δεν το κατάφερναν. Ίσα-ίσα που απ’ την προσπάθειά τους να ισοφαρίσουν, άφηναν κενά στην άμυνα που σε 1-2 περιπτώσεις οι Θρακιώτες θα μπορούσαν να το είχαν εκμεταλλευτεί.

Μετά το 25’, οι παίκτες του Χάβου άσκησαν ακόμα μεγαλύτερη πίεση, με τον Πανθρακικό να μην κλείνεται και να παίζει ανοιχτά, παρά το γεγονός πως είχε ήδη πετύχει το γκολ που έψαχνε. Και στο τελευταίο πεντάλεπτο, η πίεση έγινε... ανυπόφορη! Δείγμα του ότι στο 43’ ο Σέρεμετ αναγκάστηκε σε πολύ δύσκολη απόκρουση κι αφού είχε «σύμμαχο» και το δοκάρι σε σουτ του Θεοδωρίδη! Και σα να μην έφτανε αυτό, ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει ούτε στην εκπνοή, όταν ο Γκόλιας βγήκε τετ-α-τετ, αλλά νικήθηκε!

Ε, μία, δύο, τρίτη και... φαρμακερή! Με το καλημέρα στην επανάληψη, η μπάλα στρώθηκε στον Θεοδωρίδη κι αυτός έκανε ό,τι ξέρει καλύτερα! Έπιασε εξαιρετικό σουτ και ισοφαρίσε, προκαλώντας ενθουσιασμό στις εξέδρες. Οι γηπεδούχοι είχαν πλέον τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, την ώρα που ο Πανθρακικός έμοιαζε να έχει μείνει στα... αποδυτήρια. Το γήπεδο... κατηφόριζε επικίνδυνα, με τον Καμαρά να το παλεύει για να περάσει τους πάντες σε κάθε ευκαιρία που του δινόταν, αλλά να μην τα καταφέρνει. Το ένα σουτ διαδεχόταν το άλλο από πλευράς Παναιτωλικού που δεν σταματούσαν λεπτό!

Χαρακτηριστικό του πόσο κακός ήταν ο Πανθρακικός, το γεγονός πως φτάσαμε στο 73’ για να κάνει το πρώτο σουτ στο δεύτερο μέρος. Οι παίκτες του Χάβου είχαν πάρει τα πάνω τους για τα καλά και τελικά δικαιώθηκαν! Στο 83’ ο Θεοδωρίδης «μίλησε» ξανά και με απίστευτο σουτ έκανε την ολική ανατροπή για την ομάδα του, με τους Αγρινιώτες να πανηγυρίζουν έξαλλα (και με το δίκιο τους)! Το... κερασάκι στην τούρτα μπήκε στις καθυστερήσεις με τον νεοαποκτηθέντα Νταλμά να κάνει ωραία ενέργεια και να γράφει το τελικό 3-1!



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Παναιτωλικός: Ράφαελ, Γκόλιας (65’ Νταλμά), Κούσας, Καμαρά, Θεοδωρίδης, Σίλβα Τζούνιορ (74’ Γοδόι), Σφακιανάκης, Γκάλο, Μπούντιμιρ (78’ Μπόγιοβιτς), Μπακάκης, Μπικέι

Στον πάγκο: Σφακιανάκης, Κουτρομάνος, Μελισσάς, Παπουτσογιαννόπουλος

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Εμπόου, Τζάνης, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Μακρυδημήτρης, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ιγκόρ (56’ Χασομέρης)

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Τριανταφύλλου, Μολίνα, Ρίζος, Καθάριος, Ζος Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: