Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Μουρίνιο:«Παίζουμε με τους πρωταθλητές»

Σεβασμό έδειξε ο Ζοσέ Μουρίνιο στους πρωταθλητές Αγγλίας για το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μουρίνιο:«Παίζουμε με τους πρωταθλητές»
Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο και να είναι 11 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ στο πρωτάθλημα της Premier League.

Όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο επισήμανε πως το παιχνίδι με τους «κόκκινους διαβόλους» δεν είναι τόσο εύκολο όσο δείχνει.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορεί οι ένδεκα βαθμοί να είναι μεγάλη διαφορά, αλλά πιστεύω πως θα αντιδράσει στην συνέχεια. Παίζουμε εναντίον των πρωταθλητών και όχι με μια ομάδα που είναι ένδεκα βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός των «μπλε» και πρόσθεσε:

«Δεν χρειάζεται να πω καλά λόγια για τον Μόγιες. Έχει μια φανταστική δουλεία και είναι πολύ σταθερός. Ο σύλλογος του έδειξε εμπιστοσύνη και πραγματικά είναι μια ομάδα με φανταστικό πολιτισμό που πιστεύει στον προπονητή. Αυτός τουλάχιστον θα έχει τον χρόνο του συμβολαίου του για να χτίζει μια ομάδα που θα φτάσει στις επιτυχίες».

Ακόμα ο «special one» αναφέρθηκε πως ο φετινός στόχος της Τσέλσι δεν είναι η κατάκτηση του τίτλου της Premier League, αλλά η ανοικοδόμηση της ομάδας:

«Συνέχεια λέω το ίδιος πράγμα πως κύριος στόχος μας δεν είναι να κερδίσουμε τον τίτλο. Αυτό που θέλουμε είναι να οικοδομήσουμε μια ομάδα για το μέλλον. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους για τον τίτλο».

Τέλος, ο Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Λονδρέζων Νεμάνια Μάτιτς δεν θα αγωνιστή στο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ:

«Ο Μάτιτς δεν θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Ο Ιβάνοβιτς δεν νομίζω ότι μπορεί να αγωνιστεί. Ο Λάμπαρντ θα δει αν μπορεί να βγάλει την προπόνηση». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: