Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

«Η Σίτι μπορεί και τους τέσσερις τίτλους»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Βενσάν Κομπανί, πως η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να κατακτήσει και τους τέσσερις τίτλους για τους οποίους αγωνίζεται μέσα στην σεζόν, αν όχι τώρα, στο μέλλον.

«Η Σίτι μπορεί και τους τέσσερις τίτλους»
Το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, το Λιγκ Καπ, αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι οι διοργανώσεις για τις οποίες αγωνίζεται η Μάντσεστερ Σίτι κάθε σεζόν. Σύμφωνα με δηλώσεις του Βενσάν Κομπανί, μπορεί να καταφέρει να κατακτήσει και τους τέσσερις τίτλους μάζι, κάποτε.

«Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα γίνει τώρα, αλλά ενδεχομένως μπορεί να συμβεί», τόνισε αρχικά ο Βέλγος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε:

«Αυτή την στιγμή, εμείς είμαστε οι παίκτες που έχουμε επιλεγεί να το κάνουμε αυτό. Αν δεν είμαστε εμείς, θα είναι κάποιοι άλλοι παίκτες».

Ο 27χρονος αμυντικός συμπλήρωσε: «Αυτή η ομάδα, σίγουρα έχει ένα στόχο, να κερδίσει κάθε διοργάνωση αν είναι δυνατόν» και κατέληξε:

«Νομίζω ότι έχουμε γίνει μία από τις καλύτερες ομάδες που μπορείς να παρακολουθήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, μέχρι στιγμής».

Για τον Πελεγκρίνι ανέφερε: «Είναι ένα πολύ επιθετικό μυαλό και νομίζω πως αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματά μας, αλλά και στον τρόπο που παίζουμε». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: