Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Παπαστεριανός: «Ηθελα πολύ να πάω, αλλά…»

Στεναχωρημένος που δεν θα καταφέρει να βοηθήσει τον Άρη στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο Μανώλης Παπαστεριανός, μιλώντας στη SportDay.

Παπαστεριανός: «Ηθελα πολύ να πάω, αλλά…»
Σίγουρος για την επιλογή να επιστρέψει στον Άρη, παρά τα αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει η «κίτρινη» ΠΑΕ, ήταν ο Μανώλης Παπαστεριανός, όπως τόνισε στη SportDay.

Η επιστροφή του Έλληνα μέσου στους Θεσσαλονικείς «ναυάγησε» οριστικά, αφού η Κονκόρντια δεν τον αφήνει ελεύθερο για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου.

Ο 26χρονος χαφ επικοινώνησε τόσο με τον έμπειρο προπονητή όσο και με τον Λάμπρο Σκόρδα, από τους οποίους ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση.

«Ηθελα πολύ να έρθω στην ομάδα και δεν φοβήθηκα τις ευθύνες, αλλά ούτε και τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αρης. Και μόνο το γεγονός ότι ο Αρης -ενώ έχει το δικαίωμα να αποκτήσει μόνο ένα παίκτη άνω των 24 ετών- επέλεξε εμένα, αποτελεί μεγάλη τιμή. Εύχομαι στον Αρη να παραμείνει στην κατηγορία και θέλω να τους πω ότι όποιος αισθάνεται έστω και λίγο Αρης, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα», ήταν το σχόλιο του Παπαστεριανού στη SportDay.

Δεν υπάρχουν σχόλια: