Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Λάσμε: «Το προστάζει η ιστορία μας»

Η δυναμική του Παναθηναϊκού επέβαλε να βρει το καλό του πρόσωπο, όπως δήλωσε μετά τη νίκη επί της Αναντολού Εφές ο Στεφάν Λάσμε.

Λάσμε: «Το προστάζει η ιστορία μας»
Ο Παναθηναϊκός ήταν υποχρεωμένος να αρχίσει να παίζει καλά, όπως δήλωσε ο Στεφάν Λάσμε μετά τη νίκη επί της Αναντολού Εφές.

«Έπρεπε να παίξουμε καλά, αφού αυτό προστάζει η ιστορία του Παναθηναϊκού. Αφήσαμε πίσω μας τις κακές μέρες και τώρα είμαστε σε καλές μέρες», τόνισε ο Γκαμπονέζος σέντερ.

Για την όλο και καλύτερη δική του παρουσία, είπε: «Προσωπικά αισθάνομαι καλά, αλλά τα χρωστάω όλα στους συμπαίκτες μου γιατί αυτοί με κάνουν να νιώθω καλά στην ομάδα».

Αναφορικά με το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, είπε: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δεν σκεφτόμαστε ακόμη τα επόμενα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, αλλά το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό, που ξέρουμε τι σημαίνει για την ομάδα και τον κόσμο μας».


Ούκιτς: «Δεν ήταν εύκολη νίκη»
Η επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Εφές δεν ήταν εύκολη υπόθεση, όπως εξήγησε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη επί της Εφές Αναντολού και έκανε το 3/3, όμως αυτό δεν συνέβη εύκολα με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς να εξηγεί ότι οι «πράσινοι» έπρεπε να καταβάλουν προσπάθεια για να… εξουδετερώσουν τις καλές μονάδες που διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά αλλά στο δεύτερο μέρος συνήλθαμε και παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ. Στη Euroleague δεν είναι ποτέ εύκολα τα παιχνίδια. Η Εφές έχει καλές μονάδες και το να νικήσουμε απαιτούσε προσπάθεια, δεν ήταν κάτι εύκολο», ανέφερε ο Κροάτης γκαρντ και συνέχισε:

«Κανείς εδώ δεν σκέφτεται άλλα ματς παρά μόνο το επόμενο. Στο νου μας δεν υπάρχει η Φενερμπαχτσέ αλλά ο Ολυμπιακός. Ελπίζω το παιχνίδι της Δευτέρας να είναι ίδιο με το τελευταίο που παίξαμε απέναντί τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: