Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Τα είπαν για την «Αγιά-Σοφιά»

Με αμείωτους ρυθμούς προχωρά το πρότζεκτ του γηπέδου της ΑΕΚ. Σε συνάντησή τους, οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Δημήτρης Ανδριόπουλος συζήτησαν τις ως τώρα επαφές και δρομολόγησαν τις επόμενες κινήσεις.

Τα είπαν για την «Αγιά-Σοφιά»
Ο καιρός περνάει, αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης δε χάνει καθόλου χρόνο στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Κάθε άλλο. Συντονίζει διαρκώς τις διαδικασίες που τρέχουν και τις απαραίτητες επαφές που πρέπει να γίνουν με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Προκειμένου να συζητήσουν λοιπόν για την πρόοδο τους, ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» υποδέχθηκε στα γραφεία της AEGEAN τον Δημήτρη Ανδριόπουλο. Κι αφού ενημερώθηκε πλήρως απ’ τον πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, έθεσαν επί τάπητος τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Με κυριότερη απ’ όλες τη νομοθετική ρύθμιση που θα περάσει απ’ τη Βουλή και μέσω της οποίας θα επανέλθει ο συντελεστής δόμησης της Νέας Φιλαδέλφειας στα επίπεδα που βρισκόταν απ’ τη ρύθμιση για το προηγούμενο πρότζεκτ. Άλλωστε έχει τονιστεί επανειλημμένως απ’ την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη πως το γήπεδο της ΑΕΚ θα εντάσσεται απολύτως στα πλαίσια της νομιμότητας.

Όταν λοιπόν γίνει κι αυτό, η ρύθμιση θα υποβληθεί μαζί με τις υπόλοιπες μελέτες στο Υπουργείο και με την έναρξη των διαδικασιών για την έκδοση των οικοδομικών αδειών, θ’ αρχίσει και επισήμως η αντίστροφη μέτρηση για να ξεκινήσουν τα έργα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: