Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Σέντερ μπακ και πορτιέρο για Σούπερ Λίγκα!!

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αποκαλύπτει στον sportdog τι προβλέπει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ! Ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν κλείσει και τι θα γίνει με Κοντοέ;
Η μεταγραφολογία καλά κρατεί στην AEK και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Στο επόμενο πρωτάθλημα θα φτιαχτεί μια πολύ πιο δυνατή ομάδα όπως πολύ πιο δυνατός θα είναι και ο ανταγωνισμός και η ΑΕΚ όπως έχουμε πει έχει αρχίσει από τον Σεπτέμβριο να κάνει όχι μόνο τον προγραματισμό της αλλά και τις κινήσεις της. Επίσης για την ΑΕΚ την επόμενη σαιζόν είναι ζωτικής σημασίας το να καταφέρει να έχει έστω ένα κορμό παικτών για αναπληρωματικούς στην πρώτη σαιζόν στη Σούπερ Λιγκ και βέβαια να είναι και κάποιοι από αυτός έτοιμοι να πάρουν θέσεις βασικού.
Ο Σαρρής, ο Κολοβέτσιος, ο Αραβίδης και ο Μπόγιοβιτς είναι τέσσερις παίκτες που είτε έχουν κλείσει ήδη είτε είναι στην τελική ευθεία. Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον για τον Κοντοέ που κι αυτός θέλει πολύ να γυρίσει. Το ξεχώρισα λίγο γιατί είναι ειδική περίπτωση. Στο χέρι της ΑΕΚ είναι και αυτή η μεταγραφή αλλά έχει τις ιδιεταιρότητες της λόγω του προηγούμενου περάσματος του παίκτη από την ΑΕΚ, του τρόπου διαχειρίστηκε τη φυγή του, με 45 μέρες παλινωδίας σε κρίσιμη στιγμή από την ημέρα που κατέθεσε την προσφυγή, για την οποία κανείς δεν μπορεί να τον κακίσει, μέχρι την ημέρα που τελικά έφυγε ενώ είχε μείνει και φύγει ενδιάμεσα καμιά ...δεκαριά φορές. Επίσης υπάρχει κι ένα χρέος που βέβαια χάθηκε, δυστυχώς, με την εκκαθάριση της ΑΕΚ προς τον Κοντοέ που όμως μπορεί κι αυτό να παίξει κάποιο ρόλο στην υπόθεση.
Είναι επίσης σίγουρο πως η ΑΕΚ θέλει έναν τερματοφύλακα αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί ο εκλεκτός. Υποψήφιοι είναι πολλοί αλλά κανείς δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλει η ομάδα για αυτό είναι πολύ πιθανό το όνομα που θα αποκτηθεί να μην έχει ακουστεί ποτέ. Η αλήθεια είναι πως οι δύο τερματοφύλακες που έχει φέτος η ομάδα είναι θεατές των αγώνων αλλά κανείς από τους δύο δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη.
Ο Καραγκιολίδης είναι λίγο πιο ήρεμος κάτω από το τέρμα αλλά ότι είναι να μπει θα μπει, δεν έχει κάνει ούτε μια υπερβατική επέμβαση, ενώ ο Βούρας είναι πιο εκρηκτικός δείχνει πιο φυσικό ταλέντο αλλά μπορεί ακόμη κι ένα γύρισμα του αμυντικού πίσω να το μετατρέψει σε ...αγχωτική φάση. Εκεί η ΑΕΚ ψάχνει κάτι πολυ καλύτερο με προοπτική να είναι και στην Α Εθνική ο παίκτης από τον οποίο θα ξεκινάει η ομάδα γιατί επειδή η άμυνα θα ξηλωθεί σχεδόν όλη και θα ξαναφτιαχτεί από την αρχή για τη Β Εθνική, η φιλοδοξία είναι να πάνε όλοι μαζί, κυρίως τερματοφύλακας και σέντερ μπακ, στη Σούπερ Λίγκα.
Ο Σηφάκης πριν τρία χρόνια ήταν σούπερ αλλά είναι σε ελεύθερη πτώση, ο Ανέστης έχει σωματικά προσόντα αλλά δεν έχει καθόλου παραστάσεις και δεν έχει και παρελθόν, έχει παίξει λιγότερα από 10 ματς, για να μπορεί μια ομάδα με τις απαιτήσεις της ΑΕΚ να τον πάρει με κλειστά μάτια και να του δώσει τη φανέλα. Συν τοις άλλοις θέλει να ανανεώσει με τον Πανιώνιο και να χειριστεί η ομάδα του την μεταγραφή οπότε αδυνατίζει ακόμη περισσότερο. Εκεί ίσως η ΑΕΚ καταλήξει τελικά σε λύση από το εξωτερικό που φαντάζει και η καλύτερη. Οργασμός πάντως. Και είναι ακόμη Ιανουάριος και μιλάμε για παίκτες που θα έρθουν το καλοκαίρι.
Κι έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας. Σιγά σιγά πάντως φτιάχνεται μια καλή ομάδα. Πρέπει όμως να είναι πολύ καλή. Αυτό το καλοκαίρι θα κρίνει πολλά για πολλούς. 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: