Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Εκτός Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι με Τσέλσι!

Τις υπηρεσίες των Γουέιν Ρούνεϊ και Ρόμπι Φαν Πέρσι θα στερηθεί για το εκτός έδρας ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Εκτός Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι με Τσέλσι
Χωρίς τα δυο μεγάλα της αστέρια (Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι) θα αγωνιστεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Τσέλσι, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μόγες.

«Ο Γουέιν Ρούνει επέστρεψε από τον τραυματισμό του, αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμα για το παιχνίδι με την Τσέλσι. Έχει ξεκινήσει προπονήσεις και δείχνει πολύ καλά. Έκανε ένα διάλειμμα από την πολλή δουλειά και απόλαυσε μερικές μέρες στην ηλιόλουστη Αίγυπτο. Θα επωφεληθεί από αυτό, αλλά όχι για αυτό το ματς», τόνισε αρχικά ο Σκοτσέζος τεχνικός της Γιουνάιτεντ και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να βάλω ημερομηνία στην επιστροφή του, ούτε θέλω να πω ότι θα είναι έτοιμος για το οποιοδήποτε παιχνίδι και μετά να προκύψει κάτι άλλο. Πρέπει να το πάμε σιγά-σιγά, τον παρακολούθησα σήμερα που έτρεχε, δείχνει καλά και είναι σε καλή κατάσταση».

Στην συνέχεια ο Ντέιβιντ Μόγιες αναφέρθηκε και για την κατάσταση που βρίσκετε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσιε:

«Ελπίζω πως ο Ρόμπιν θα έχει μια καλή ευκαιρία να προπονηθεί την επόμενη εβδομάδα και αν τον φέρω πίσω στον αγωνιστικό χώρο θα ναι μια καλή ώθηση για μας. Είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς και μας έλειψε αρκετά αυτό το διάστημα».

Ο Άγγλος επιθετικός μαζί με τον 30χρονο Ολλανδό έχουν σημειώσει μαζί 16 τέρματα στο αγγλικό πρωτάθλημα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: