Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

«Προσφέραμε 1,5 εκ. για Ηρακλή»!

Ioannidis2
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος της κίνησης «Ηρακλής – Αναγέννηση» Αλέξανδρος Ιωαννίδης. Μίλησε για τους λόγους που τους ώθησε να σταματήσουν τις προσπάθειες να αγοράσουν τις μετοχές  του Ηρακλή. Παράλληλα, τόνισε πως παλαιότερα είχε γίνει προσφορά των 450.000 χιλ. ευρώ προς τον Θόδωρο Παπαδόπουλο αλλά και η ανάληψη των χρεών του “Γηραιού” κάτι που ο πρόεδρος του Ηρακλή είχε αρνηθεί.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης:
Για τις προσπάθειες που έχουν γίνει:“Περιμέναμε για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπήρξε μια άλλη συνάντηση γύρω στις 10-12 Ιανουαρίου όπου βλέπαμε πως η υπόθεση με τους Ιρανούς δεν προχωράει. Η πρόταση μας ήταν πάρα πολύ καλή. Μπαίναμε τακτική διοίκηση αναλαμβάναμε όλα τα χρέη που ήταν γύρω στο 1.000.000 εκκ. ευρώ και δίναμε 450.000 χιλ. ευρώ σε ενάμιση χρόνο εφόσον η ομάδα ήτανε στην Σούπερ Λιγκ και 250.000 χιλ ευρώ εφόσον ήταν Φούτμπολ Λιγκ συν 50.000 χιλ ευρώ μέχρι τέλος Ιανουαρίου. Μας είπε πως περίμενε το θέμα με τους Ιρανούς. Η ομάδα είχε άμεση ανάγκη από μετρητά και δεν έγινε τίποτα. Δεν πίστευα πως υπήρχαν Ιρανοί αλλά έπρεπε να το παρακολουθήσω. Θα κάναμε και μεταγραφές και είχαμε κλείσει παίκτες και Έλληνες και ξένους. Υπήρχαν προσυμφωνίες”.
Για τους λόγους που ο Θόδωρος Παπαδόπουλος επέλεξε να μην δεχτεί τις προτάσεις της κίνησης «Ηρακλής – Αναγέννηση»:
“Η δεν θέλει να φύγει η μια καλύτερη πρόταση. Η πρόταση για τα δεδομένα ήταν απίστευτη. Δώσαμε εγγυήσεις για την οικονομική μας επιφάνεια από το ραντεβού στην Μίκρα. Κάναμε τόσα πολλά ραντεβού και έχουμε συζητήσει τόσες πολλές φορές και δεν υπάρχει κάτι που δεν ήξερε. 18 Φεβρουαρίου επανήλθαμε του μεταφέραμε την νέα μας πρόταση που ήταν μικρότερη η οποία ήταν 300.000 χιλ. ευρώ για τις μετοχές συν τα χρέη για την Σούπερ Λιγκ και 50.000 χιλ. ευρώ συν τα χρέη αν η ομάδα έμενε στην Φούτμπολ Λιγκ. Μας είπε πως θα γίνει μια αντιπρόταση την Πέμπτη αλλά αντιπρόταση δεν έγινε”.
Για την νέα κίνηση που δημιουργείται στον Ηρακλή:” Μας πήρε ο κ. Ελευθεριάδης και μας είπε για μια νέα κίνηση για οικονομική βοήθεια. Δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει όλη αυτή η κίνηση όπου ο κ. Παπαδόπουλος θα είναι υπεύθυνος για όλες τις αποφάσεις αλλά δεν θα αποφασίζει. Θυμίζει Παναθηναϊκή Συμμαχία που δεν πήγε καλά”.
Για την επίθεση στον Παπαδόπουλο:“Βεβαίως καταδικάζουμε την επίθεση. Είναι καταδικαστέο και δεν είναι η λύση σε καμιά αντιπαράθεση”.
Για το αν η απόφαση να αποσυρθεί τον ενδιαφέρον είναι οριστική:“Δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε και άλλο .Περιμέναμε πολλές Παρασκευές και πολλά Σαββατοκύριακα.”.
Για το αν θα ανεβεί κατηγορία ο ΠΑΟΚ:“Τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Θέλω να επιστρέψει η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ αλλά αρχίζω να φοβάμαι. Ακούω πολλές φήμες και για παίκτες ενώ ακούω πως και ο Όγιος σκέφτεται να φύγει. Αυτό που γίνεται μόνο αναστάτωση προκαλεί και στην ομάδα”.
Για το αν υπάρχουν χρωστούμενα προς τους ποδοσφαιριστές:
“Υπάρχουν υπόλοιπα προς τους ποδοσφαιριστές αλλά σε πιο λογικά πλαίσια από ότι πριν δύο μήνες. Η πληροφόρηση μου λέει πως είναι πληρωμένοι μέχρι τον Δεκέμβριο”.
Για το μήνυμα που στέλνει στο κόσμο:“Χρειάζεται υπομονή και ελπίζω να επανέλθει στην πρώτη κατηγορία η ομάδα που είναι το μόνο φάρμακο”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: