Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ο περιζήτητος και οι… αγύριστοι!!

Χορός εκατομμυρίων εν όψει στα πόδια του Κώστα Μανωλά. Σιγουριά για την παραμονή Μαρκάνο στον Ολυμπιακό, δυσκολίες για Κάμπελ και αισιοδοξία για Εντινγκά.

Ο περιζήτητος και οι… αγύριστοι
Δεύτερος… Μήτρογλου μπορεί να γίνει σύντομα ο Κώστας Μανωλάς. Η εξαιρετική εμφάνισή του στον αγώνα με τη Μαν. Γιουνάιτεντ, σε συνδυασμό με τη σταθερά πολύ καλή απόδοσή του στο Champions League από την αρχή της χρονιάς, αλλά και το νεαρό της ηλικίας του, έχουν καταστήσει τον 22χρονο αμυντικό ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα για τη συγκεκριμένη θέση στην Ευρώπη. Οι σκάουτερ μεγάλων ομάδων από την Ιταλία και όχι μόνο που βρέθηκαν στο γήπεδο σημείωσαν το όνομά του με μεγάλα γράμματα, ενώ διάσημοι μάνατζερ ρωτούσαν να μάθουν λεπτομέρειες για να τον… προωθήσουν στους «πελάτες» τους.

Κάποιοι εκτιμούν πως ο Μανωλάς μπορεί να πιάσει το ερχόμενο καλοκαίρι ακόμη και τιμή που θα ξεπερνά τα 10 και ίσως φτάνει τα 15 εκατ. ευρώ, ποσό τεράστιο αν αναλογιστεί κανείς πως δεν διατίθενται εύκολα τόσο μεγάλα ποσά για τη θέση που αγωνίζεται. Σε αυτή την περίπτωση θα είναι πολύ δύσκολο οι Πειραιώτες να κρατήσουν τον παίκτη, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016. Πάντως ούτε ο Ολυμπιακός έχει την πρόθεση να… ξεπουλήσει τον Μανωλά, αλλά ούτε και ο ίδιος βιάζεται να φύγει αν η πρόταση που θα φτάσει δεν τον ικανοποιεί όχι απλώς οικονομικά, αλλά ΚΑΙ αγωνιστικά.

Μένει ο Μαρκάνο

Σχεδόν βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Ιβάν Μαρκάνο στον Ολυμπιακό. Η παρουσία του Ισπανού αμυντικού και η άμεση προσαρμογή του στο ήδη γνωστό περιβάλλον έχουν πείσει τους ανθρώπους της ομάδας πως αυτή τη φορά δεν πρέπει να είναι περαστικός από τους «ερυθρόλευκους». Ήδη έχει γίνει η σχετική κουβέντα του Γιάννη Βρέντζου με τον μάνατζέρ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ και το θέμα έχει πάρει το δρόμο του. Η οψιόν αγοράς του από τη Ρούμπιν Καζάν είναι κάτω από 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ τόσες είναι και οι «καθαρές» ετήσιες απολαβές του στη ρωσική ομάδα, αλλά αναμένεται να του προταθεί συμβόλαιο με λίγο μικρότερες απολαβές και μεγαλύτερη διάρκεια.

Αναμονή για Κάμπελ

Ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχτηκε χθες πως καλοβλέπει την επιστροφή του Τζόελ Κάμπελ στην Άρσεναλ. Ο Κοσταρικανός εξτρέμ δηλώνει ευτυχής στον Ολυμπιακό και προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του, αλλά ασφαλώς επιθυμεί να επιστρέψει στους «κανονιέρηδες», υπό την προϋπόθεση όμως πως θα υπολογίζεται και δεν θα… γυαλίζει τον πάγκο. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών έχουν κάνει ήδη συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη και σύντομα θα απευθυνθούν και στους Λονδρέζους. Η οψιόν 8 εκατ. ευρώ που υπάρχει για την αγορά του φαντάζει πολύ μεγάλη, αλλά ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα αν μπορεί να μειωθεί αρκετά με διαπραγμάτευση. Ένα σίριαλ μόλις άρχισε…

Στο χέρι του Ολυμπιακού

Ο Ντελβίν Εντινγκά κατάφερε από σχεδόν… απαρατήρητος στο πρώτο μισό της σεζόν, μιας και το δίδυμο Μανιάτη-Σάμαρη δεν «έσπαγε» στα μεγάλα παιχνίδια, να κερδίσει τις εντυπώσεις και πλέον έχει αλλάξει άρδην το κλίμα. Οριστική απόφαση δεν υπάρχει, αλλά εφόσον ο Κονγκολέζος μεσοαμυντικός συνεχίσει έτσι, θεωρείται δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα χτυπήσει την πόρτα της Μονακό για την αγορά του. Η οψιόν αγοράς του ανέρχεται στα τρία εκατ. ευρώ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: