Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ονείρων… συνέχεια!!

Δεν σταματά να ονειρεύεται η Λουντογκόρετς! Σε ένα ματς-κόλαση (3-3) στον επαναληπτικό με την Λάτσιο, οι Βούλγαροι προκρίθηκαν στους «16» του Europa League στην παρθενική τους εμφάνιση.

Ονείρων… συνέχεια!
Δεν έχει διάθεση να ξυπνήσει με τίποτα και για κανέναν λόγο!

Η Λουντογκόρετς, σε ένα ματς που θα ήταν επικίνδυνο να το παρακολουθήσει κάποιος με καρδιακά προβλήματα, κατάφερε με το τελικό 3-3 να προκριθεί στους «16» του Europa League αποκλείοντας την Λάτσιο. Και όλα αυτά στην παρθενική της εμφάνιση!

Το γκολ του Μπαλντέ Κεϊτά στο 1’, το οποίο είναι το δεύτερο πιο γρήγορο τέρμα στην ιστορία της διοργάνωσης, έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον Περέα στο 54’ να δίνει αέρα δύο τερμάτων στους Ιταλούς.

Ένα επιθετικό κρεσέντο των Βούλγαρων, όμως, με τους Μπέζιακ στο 67’ και Ζλατίνσκι στο 78’, γύρισαν το ματς… τούμπα. Υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο που ήταν ο Κλόζε!

Με ωραία ενέργεια, ο Γερμανός σκόραρε στο 82’ και, ουσιαστικά έδινε το σύνθημα για πανηγύρια. Και εκεί που ήταν όλοι έτοιμοι να πάρουν την πρόκριση και να αναχωρήσουν για Ιταλία, ήρθε ο Ζουνίνιο, ο οποίος πέτυχε γκολ στο 88’ και, έπειτα, έγινε ένα κουβάρι με τους συμπαίκτες του.

Έτσι, η Λουντογκόρετς θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16» μία εκ των Ντιναμό Κιέβου ή Βαλένθια, με τους Ισπανούς να έχουν το προβάδισμα 2-0 από το πρώτο παιχνίδι στην Ουκρανία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: