Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Μέτρησε η «προίκα»!

Το 3-1 της νίκης της μέσα στη Δανία ήταν αρκετό για τη Φιερεντίνα, ώστε να πάρει την πρόκριση για τους «16» του Europa League, παρά το 1-1 που παραχώρησε στην αντίπαλό της στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Μέτρησε η «προίκα»
Φιορεντίνα και Εσμπιεργκ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στην Τοσκάνη, στο πλαίσιο των «32» του Europa League, όμως η νίκη των «βιόλα» με 3-1 στη Δανία τους έδωσε την πρόκριση για τους «16», όπου θα αντιμετωπίσουν τη Γιουβέντους σε ένα μεγάλο «εμφύλιο».

Οι παίκτες του Βιτσέντσο Μοντέλα ήταν ανώτεροι και προηγήθηκαν, όμως δεν πρόσεξαν και δέχτηκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.

Οι «βιόλα» δεν ξεκίνησαν καλά το ματς, όμως μετά το πρώτο τέταρτο άρχισαν να χάνουν ευκαιρίες και να αποτελούν την εστία του Ντούμπραβκα, χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης και, συγκεκριμένα στο 47’, ο Ιλιτσιτς με απευθείας χτύπημα φάουλ άνοιξε το σκορ για τη Φιορεντίνα και έβαλε τις βάσεις για την πανηγυρική πρόκριση στους «16». Στη συνέχεια, όμως, χαλάρωσαν και οι Δανοί βγήκαν μπροστά και άρχισαν να χάνουν κάποιες ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Ροζάτι.

Μετά το 60’, οι γηπεδούχοι σοβαρεύτηκαν και άρχισαν να χάνουν ξανά ευκαιρίες και, με τις άμυνες ανοιχτές στη συνέχεια, χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, μέχρι το 91’, όπου με μια καταπληκτική ατομική προσπάθεια και πλασέ μέσα από την περιοχή, ο Βεστεργκάαρντ ισοφάρισε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: