Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Λίνο: «Καθοριστική η αποβολή»

Την πεποίθηση ότι η αποβολή του Κώστα Κατσουράνη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον τρόπο που εξελίχθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα (3-0) εξέφρασε ο Άλβες Λίνο.

Λίνο: «Καθοριστική η αποβολή»
Την άποψη ότι η Μπενφίκα είναι μια ποιοτική ομάδα που μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του Europa League εξέφρασε ο Άλβες Λίνο μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός τόνισε πως η αποβολή του Κώστα Κατσουράνη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, δεδομένου ότι αμέσως μετά έπεσε η απόδοση του «Δικέφαλου του Βορρά» που δέχτηκε τρία τέρματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ήττα από την Μπενφίκα: «Η Μπενφίκα είναι ομάδα που αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο, με πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες και κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία που είχε για γκολ. Ήταν πολύ καθοριστικό το σημείο της αποβολής του Κατσουράνη, καθώς αμέσως μετά μπήκε και το πρώτο γκολ και έπεσε η απόδοση της δικής μας ομάδας. Γνωρίζαμε ότι μετά τον αγώνα στην Ελλάδα τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για μας».

Για την Μπενφίκα: «Η Μπενφίκα μπορεί να φτάσει ως τον τελικό, γιατί είναι μία πολύ καλά οργανωμένη, με πολύ υψηλή ποιότητα και απέδειξε ότι ήταν το φαβορί σε αυτές τις αναμετρήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: