Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Και στην Τουρκία… Κυρία!!

Όπου και να αγωνίζεται φροντίζει να τους έχει «σούζα»! Σαν πραγματική Κυρία. Η Γιουβέντους, δίχως να «φορτσάρει» νίκησε 2-0 την Τραμπζονσπόρ και πέρασε στους «16» του Europa League.

Και στην Τουρκία… Κυρία!
Όλες οι κυρίες, απαιτούν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, σεβασμό!

Έτσι και η Γιουβέντους, όπου και να παίζει, φροντίζει να υπερασπίζεται τον τίτλο που της έχει -και όχι άδικα- δοθεί.
Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε επικράτησε 2-0 της Τραμπζονσπόρ και πέρασε στους «16» του Europa League, όπου και θα συναντήσει την Φιορεντίνα.

Καμία διάθεση δεν είχε γι’ αστεία, και φρόντισε να το καταστήσει σαφές από την αρχή της αναμέτρησης.

Με δύο ασίστ του Σεμπάστιαν Τζονβίκο, οι Αρτούρο Βιντάλ στο 18’ και ο Πάμπλο Οσβάλντο -με κοντινή προβολή- στο 34’ έκαναν τους θεατές να πάρουν απόφαση πως για το υπόλοιπο του παιχνιδιού θα βλέπουν μόνο... «Γιούβε».

Στη συνέχεια, όπως ήταν αναμενόμενο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα. Ο Κόντε έκανε κάποιες αλλαγές, προκειμένου να κρατήσει φρέσκους ,αλλά και σε εγρήγορση όλους τους παίκτες του, ενώ και οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν με τίποτα να απειλήσουν την εστία του Μπουφόν.

Έτσι, με τρόπο που κερδίζει τα παιχνίδια στη Serie A, η Γιουβέντους είναι στους «16» του Europa League και θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα, η οποία προκρίθηκε επί της Έσμπιεργκ, σε μία ιταλική μονομαχία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: