Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Τον αδικούν, αλλά αδικεί και τον εαυτό του…!

«Ντου από Παντού» για τα σφυρίγματα που πάνε πάντα στους Ευρωπαίους αντιπάλους του ΠΑΟΚ, αλλά και για τον ίδιο τον δικέφαλο που θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του. Εντάξει, δεν θέλω να σταθώ στις δηλώσεις Στέφενς που βλέπω αυτή την ώρα που γράφω το blog. Ο Ολλανδός μιλάει πάλι λες και βρισκόταν σε άλλο γήπεδο.
Στην μαύρη λίστα
Ας πάμε, λοιπόν, στο ματς με την Μπενφίκα. Αποδείχθηκε για ένα ακόμα παιχνίδι αυτό που φωνάζω από τον Σεπτέμβρη. Τα λέγαμε και μετά το 0-1 της Τούμπας. Σφύριγμα ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει. Η ΟΥΕΦΑ τον έχει στην μαύρη λίστα.
Πήγαινε στην Μπενφίκα
Και το είδαμε κι απόψε. Κάθε αμφισβητούμενη φάση, ήταν σφύριγμα υπέρ της Μπενφίκα.
Δεν την στρίμωξε
Εδώ, όμως, πρέπει και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ να δει τι έκανε. Πόσες τελικές έφτιαξε στα δυο ματς; Έκανε ευκαιρίες, έδειξε ότι παλεύει σαν θηρίο, την στρίμωξε καθόλου την Μπενφίκα; Όχι. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν είδαμε. Πώς θα προκριθεί, λοιπόν; Με κάποιο θαύμα;
Γιατί δεν ρίσκαρε λίγο;
Στο πρώτο ματς ο ΠΑΟΚ πήγαινε για το 0-0. Έχασε. Χθες έτσι πάλι ξεκίνησε στο α’ μέρος. Στο β’ έφαγε τρία γκολ.
Δηλαδή, αν ανοιγόταν πιο πολύ από την αρχή, τι περισσότερο να πάθαινε; Τι θα γινόταν παραπάνω; Δεν ρίσκαρε καθόλου, δηλαδή. Ήταν φοβισμένος.
Σε 180’
Και όταν πήγαινε να βγει μπροστά δεν απειλούσε. Έκανε δυο, τρείς φάσεις σε 180’. Έτσι, όμως, δεν περνάς. Όχι την Μπενφίκα, αλλά και λιγότερο ποιοτικούς αντιπάλους.
Αδικεί τον εαυτό του
Γενικά, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ μπορεί να αδικείται στην Ευρώπη, αλλά αδικεί κιόλας τον εαυτό του. Ο Στέφενς κάνει άλλα αντ’ άλλων, οι περισσότεροι παίκτες δεν είναι σε καλή κατάσταση, η ομάδα δεν τραβάει στο γήπεδο εδώ και καιρό. Κι αυτό, βέβαια, είναι κάτι που το βλέπουμε και στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ δεν πατάει καλά στα πόδια του.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: