Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Έχει χάσει την μπάλα ο Στέφενς…!!

Τι ήταν πάλι αυτό που είδαμε απόψε; Να μπαίνει αλλαγή στο 46’ ο Στοχ και ο Στέφενς να κάνει αλλαγή στην αλλαγή μετά το 3-0. Ο Στέφενς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εξηγούσε στον Στοχ που δυσανασχέτησε ότι έκανε την αλλαγή για λόγους τακτικής, αφού ο ΠΑΟΚ έπαιζε με δέκα και ήδη έτρωγε τρία γκολ.

Όπως και να έχει, όμως, ο Στοχ δεν είναι και κανένα παιδάκι στο φινάλε - φινάλε. Έχει το πιο ακριβό συμβόλαιο, τρώει πάγκο συνέχεια τον τελευταίο καιρό δίχως να μιλάει και ο καθένας θα περίμενε ότι θα δυσανασχετήσει με την αλλαγή. Είχε ξαναγίνει, άλλωστε.

Δεν είναι, όμως, μόνο η περίπτωση Στοχ. Που, πάντως, χθες όσο αγωνίστηκε δεν ήταν κακός. Άλλο ότι εδώ και μήνες οι καλές του εμφανίσεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

Αν, όμως, δούμε κι άλλους παίκτες και γενικά το κλίμα που επικρατεί, ο Στέφενς το έχε χάσει το παιχνίδι των αποδυτηρίων. Δεν έχει πλέον τον έλεγχο κι αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο πια περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στα ματς με το ηθικό στο ναδίρ.

Ο δικέφαλος ακόμα κι απόψε δεν έπειθε ότι μπορεί να κάνει κάτι καλό. Συν τοις άλλοις, και οι επιλογές της ενδεκάδας δεν έφεραν αποτελέσματα. Δεν δικαίωσαν τον Στέφενς, δηλαδή. Ο Ολίσε ήταν σα να μην υπήρχε για ένα ακόμα ματς. Ο Μαντούρο έκανε πάλι το ένα λάθος μετά το άλλο. Αν, δηλαδή, δεν ήταν ο Γλύκος στο α’ μέρος, τότε το σκορ θα είχε ξεφύγει μετά απ’ όσα είδαμε και στην επανάληψη.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: