Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Σπανούλης: «Μόνο ο Ολυμπιακός στο μυαλό μου»

Δικαιωμένος από την επιλογή του να μείνει στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης στην τουρκική «Vatan». Τι είπε για το αποψινό ματς με τη «Φενέρ», αλλά και το… ποδόσφαιρο.

Σπανούλης: «Μόνο ο Ολυμπιακός στο μυαλό μου»
Η Γαλατάσαραϊ ήταν από τις ομάδες που το καλοκαίρι ενδιαφέρθηκαν για τον Βασίλη Σπανούλη και στη συνέντευξη που έδωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στην τουρκική «Vatan» δεν θα μπορούσε να μη ρωτηθεί επ’ αυτού.

«Γράφτηκαν πολλά και για τη Γαλατάσαραϊ, αλλά εγώ ανανέωσα με τον Ολυμπιακό και έμεινα στην ομάδα που ήθελα να είμαι. Συζητήσαμε με τους προέδρους και συμφωνήσαμε. Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα στο μυαλό μου», τόνισε ο Λαρισαίος γκαρντ.

Όσο για το αποψινό παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε: «Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον της Φενέρ στη διοργάνωση και είμαι βέβαιος πως θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Για να πάρεις πλεονέκτημα έδρας χρειάζεσαι τρεις σημαντικές νίκες εκτός έδρας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε για να περάσουμε στα προημιτελικά και να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στον όμιλο».

Ο ηγέτης των Πειραιωτών απέφυγε να κάνει προγνωστικά για το Final Four ή έστω τα προημιτελικά. «Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος στη διοργάνωση και είναι δύσκολο να κάνουμε προγνωστικά. Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες, όπως η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Φενέρ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η Μακάμπι, η ΤΣΣΚΑ και η Αρμάνι. Κάποιες από αυτές θα πρέπει να μείνουν έξω από το Final Four».

Πάντως η άποψη που έχει για το μπάσκετ στη γειτονική χώρα είναι πολύ καλή. «Το τουρκικό μπάσκετ έχει παρουσιάσει τεράστια πρόοδο και ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Έχουν γίνει μεγάλες επενδύσεις, οι ομάδες έχουν ενισχυθεί με σπουδαίους παίκτες κι έχουν γίνει συμφωνίες με καλούς προπονητές».

Τέλος, ο Βασίλης Σπανούλης αποδείχτηκε και… ποδοσφαιρόφιλος. «Πέρα από το μπάσκετ παρακολουθώ και ποδόσφαιρο και τένις. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Μέσι, του Ρονάλντο και του Ιμπραΐμοβιτς», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: