Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ούκιτς: «Δύσκολο να προβλέψουμε τι θα γίνει»

Η ήττα του Παναθηναϊκού από την Αρμάνι μπλέκει τα πράγματα στον Ε’ όμιλο του Top 16 με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς να τονίζει ότι πλέον κάθε πρόβλεψη είναι δύσκολη.

Ούκιτς: «Δύσκολο να προβλέψουμε τι θα γίνει»
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Μιλάνο από την Αρμάνι, αποτέλεσμα που έμπλεξε τα πράγμα στον Ε’ όμιλο του Top 16. Αυτό επισήμανε μετά το φινάλε του ματς ο Ρόκο Λένι Ούκιτς εξηγώντας ότι πλέον η πρόκριση στην επόμενη φάση θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

«Στο πρώτο μισό ήμασταν κακοί, δεν μπορέσαμε να βρούμε το μομέντουμ μας, προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε και ήμασταν κοντά στο τέλος, όμως ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά από εμάς και δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το comeback μας. Πρέπει να δώσουμε έναν ‘πόντο’ στην Αρμάνι, έβαλαν μερικά μεγάλα σουτ στα πρώτα 30 λεπτά και έχτισαν μεγάλη διαφορά. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι επειδή δεν χάσαμε τη διαφορά των πόντων με την οποία είχαμε νικήσει (16π.), ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε. Τώρα είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε τι θα γίνει σε αυτόν τον όμιλο. Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά», ήταν το σχόλιο του Κροάτη γκαρντ των «πράσινων».

Γκιστ: «Ένα ημίχρονο δεν φτάνει»

Στα δύο πρόσωπα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Τζέιμς Γκιστ αναλύοντας την ήττα από την Εμπόριο Αρμάνι στο Μιλάνο.

Φρικτός στο πρώτο και ο… γνωστός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Αρμάνι, αλλά αυτό δεν αρκούσε για να κερδίσει στο Μιλάνο, όπως δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν φρικτό, έπρεπε να έχουμε αποφύγει κάποια πράγματα. Στο δεύτερο παίξαμε δυνατά και ήμασταν ο Παναθηναϊκός που όλοι γνωρίζουμε. Όμως έπρεπε να παίξουμε για 40 λεπτά, γιατί 20 δεν αρκούν σε αυτό το επίπεδο. Το μόνο θετικό είναι ότι υπερασπιστήκαμε τη διαφορά του πρώτου αγώνα, αν και αυτό που θέλαμε ήταν η νίκη. Τώρα κοιτάμε μπροστά και στον αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα την επόμενη εβδομάδα», τόνισε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: