Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Στέφενς: «Το παλέψαμε»

Περήφανος για τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, όχι όμως και από την ήττα από την Μπενφίκα εμφανίστηκε ο Χουμπ Στέφενς μετά το τέλος του αγώνα.

Στέφενς: «Το παλέψαμε»
Ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό από την εικόνα του ΠΑΟΚ δήλωσε ο Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός του ΠΑΟΚ, με δηλώσεις του στον «ANT1» μετά το τέλος του ματς, δήλωσε απογοητευμένος για την ήττα της ομάδας του με σκορ 3-0.

Παράλληλα, τόνισε πως η αποβολή του Κατσουράνη ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα τονίζοντας πως ο Έλληνας διεθνής μέσος του είπε πως είχε βρει τη μπάλα στη φάση της αποβολής (68’).

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΑΝΤ1:

Για το ματς: «Καταρχήν είμαστε πολύ απογοητευμένοι που χάσαμε αυτό το ματς. Ήμασταν πολύ καλύτεροι απ’ τον αντίπαλο είχαμε ευκαιρίες και το παλέψαμε. Όμως η αποβολή τα άλλαξε όλα. Ο Κατσουράνης μου είπε ότι βρήκε τη μπάλα κι αν είναι έτσι τουλάχιστον δεν είναι αποβολή»

Για την προσπάθεια: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος έκαναν μεγάλη προσπάθεια, προσπαθούσαμε να είμαστε οργανωμένοι στην άμυνα. Είμαι χαρούμενος με τους ποδοσφαιριστές μου όχι όμως και το αποτέλεσμα».

Για τον αποκλεισμό: «Στην Τούμπα χάσαμε με 1-0 έπειτα από ένα γκολ οφσάιντ, εκείνοι σήμερα ήταν πιο τυχεροί και αυτά τα παιχνίδια, που είναι 50-50, κρίνονται στο ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτοι. Η Μπενφίκα ήταν πιο τυχερή σήμερα
Το θέμα είναι ότι εμείς κληθήκατε να παίξουμε με μια δυνατή ομάδα και χάσαμε δυο φορές».


Για τις εν Ελλάδι υποχρεώσεις: «Πρώτα απ’ όλα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στον Εργοτέλη και πρέπει να προετοιμαστούμε γι’ αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: