Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

«Κομβική η αποβολή του Κατσουράνη»

Στη φάση της –υπερβολικής όπως την χαρακτήρισε- αποβολής του Κώστα Κατσουράνη στάθηκε ο Παναγιώτης Γλύκος μετά την ήττα-αποκλεισμό του ΠΑΟΚ απ’ την Μπενφίκα.

«Κομβική η αποβολή του Κατσουράνη»
Υπερβολική χαρακτήρισε την αποβολή του Κώστα Κατσουράνη ο Παναγιώτης Γλύκος.

Λίγο μετά την ήττα του ΠΑΟΚ απ' την Μπενφίκα (3-0), ο τερματοφύλακας των Θεσσαλονικέων δήλωσε πως η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω στην Πορτογαλία, βάσει της εικόνας και γι' αυτό υπάρχει φυσιολογική στεναχώρια.

Βέβαια, έδωσε ήδη σύνθημα για τη συνέχεια, προκειμένου ο «Δικέφαλος του βορρά» να συνεχίσει τις προσπάθειές του στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γλύκος:

«Κομβική η κόκκινη κάρτα γιατί όταν είχε αρχίσει να μας πιέζει. Θεωρώ πως είναι λίγο υπερβολική του Κατσουράνη. Σταθήκαμε καλά στο παιχνίδι, κάναμε καλή εμφάνιση μέχρι την αποβολή. Θα θέλαμε να προχωρήσουμε παρακάτω, ήρθαμε για να παίξουμε, αλλά δεν μπορέσαμε. Συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Δεν θα έλεγα πως η πρόκριση κρίθηκε στο πρώτο ματς. Μπορούσαμε και στην Λισαβόνα να κάνουμε την έκπληξη, αλλά δεν μπορέσαμε για παράδειγμα στην φάση του Μαντούρο να προηγηθούμε. Δεν αξίζαμε τέσσερα γκολ, γιατί και στην Τούμπα δεχθήκαμε ένα γκολ από διαιτητικό λάθος. Και σήμερα αν είχαμε μείνει 11 δεν θα είχαμε φάει τρία. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί το παλέψαμε και σίγουρα την επόμενη μέρα θα το ξεχάσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: