Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

«Το παιχνίδι της χρονιάς»

mosxakis
Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας, Γιώργος Μοσχάκης μίλησε στον Arena FM 89,4 για την κακή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, για την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές, αλλά και για την μάχη που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αναφέρθηκε και στο πολύ σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί με την Καβάλα.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά για την ομάδα και την ιστορία της. Υπάρχει πρόβλημα , και δεν είναι μόνο στην Δόξα, είναι πολλές οι ομάδες που πραγματικά έχουμε τεράστια προβλήματα. Μας είπαν ότι θα γίνουν τα πράγματα καλύτερα, από εκεί και πέρα και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, ήταν ένα μέτρο πίεσης από μας γιατί πραγματικά είναι πολλά παιδιά που δεν έχουνε να φάνε».
Για το παιχνίδι με την Καβάλα: «Δουλεύουμε κάθε μέρα για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε, για την ομάδα, για την ιστορία της αλλά και για τους εαυτούς μας. θέλουμε να σωθούμε και θα το παλέψουμε, Τα πράγματα τα τελευταία χρόνια πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Νομίζω ότι από εδώ και πέρα μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν.
Και η Καβάλα το θέλει το παιχνίδι για να μας ξεπεράσει, υπάρχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θα παραταχτούμε με πάθος και με δύναμη και θα πάμε να πάρουμε το παιχνίδι, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Πρέπει να σωθούμε».
Για την μάχη των πλέιο οφ: «Η Κέρκυρα είναι μια ομάδα που πηγαίνει πολύ καλά, ευελπιστώ ο Ηρακλής όχι μόνο να μπει στα πλέι οφ αλλά και να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ, ο Αιγινιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλό ρόστερ και αυτή έχει πολλές ελπίδες αλλά και η Νίκη Βόλου».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: