Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Αλλαγή στην αλλαγή ο Στοχ!!

Στα... άκρα οι σχέσεις τους! Την ώρα που ο Στοχ είχε μπει σαν αλλαγή στο ματς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα, ο Στέφενς λίγο αργότερα τον αντικατέστησε, με τον Σλοβάκο να δείχνει εξοργισμένος!

Αλλαγή στην αλλαγή ο Στοχ!
Δεύτερο... επεισόδιο φαίνεται πως «άναψε» ανάμεσα στους Στέφενς και Στοχ. Την ώρα που οι δυο τους είχαν αφήσει στο... παρελθόν το προηγούμενο περιστατικό (όπου ο δεύτερος είχε πει κάποια... γαλλικά στον προπονητή του), η κόντρα δείχνει πως «φουντώνει» εκ νέου!

Στο ματς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα, ο Σλοβάκος μπήκε σαν αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου μέρους (αντικαθιστώντας τον Ολίσε), αλλά δεν έμεινε για πολύ στον αγωνιστικό χώρο του «Ντα Λουζ»!

Κι αυτό διότι ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων τον αντικατέστησε στο 83’, με τον Νίνη να μπαίνει στην θέση του (κι ενώ ο «Δικέφαλος του βορρά» έπαιζε με δέκα παίκτες).

Μια κίνηση που εξόργισε τον Στοχ. Και φάνηκε κατά την αποχώρησή του προς τον πάγκο, όπου φανερά ενοχλημένος αναρωτήθηκε «γιατί» και φυσικά οι δύο άνδρες δεν έδωσαν τα χέρια!

Μάλιστα, όταν έκατσε, πέταξε κι ένα μπουκάλι που κρατούσε στα χέρια του, δείγμα της νευρικότητάς του... Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: