Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Της έκλεψε το Πορτο-φόλι!

Η Άιντραχτ ήταν αγκαλιά με την πρόκριση στο 86'. Η Πόρτο όμως της έκλεψε τη χαρά, με το τελικό 3-3 στο συγκλονιστικό ματς, να της δίνει την πρόκριση για τους «16» του Europa League.

Της έκλεψε το Πορτο-φόλι
Η Άιντραχτ μπήκε φουριόζα μετά το 2-2 του πρώτου ματς που της έδινε πλεονέκτημα για την πρόκριση. Η Πόρτο όμως μπήκε… αποφασισμένη να επιβεβαιώσει πως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Και το τελικό 3-3 μέσα στη Φρανκφούρτη, που της χάρισε την πρόκριση στους «16» του Europa League,λόγω της διαφοράς των εκτός έδρας τερμάτων επιβεβαίωσε πλήρως τον «ισχυρισμό» της.

Οι Πορτογάλοι έμειναν πίσω στο σκορ μέχρι τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με 2-0, όμως ήταν αυτοί που είπαν την τελευταία κουβέντα.

Στα γκολ των Ανιέρ (37’) και Μέιερ (52’), απάντησε ο Μανγκαλά (58’, 71’) με δύο γκολ που έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Μέιερ και πάλι στο 76’ έδωσε… προσωρινά την πρόκριση στην Αϊντραχτ, όμως δέκα λεπτά αργότερα ο Γκίλας της την… άρπαξε μέσα απ’ τα χέρια, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Στους «16» θα αντιμετωπίσει τη Νάπολι με το πρώτο ματς να γίνεται στις 13/3 στο Ντραγκάο, ενώ στις 20/3 θα γίνει ο επαναληπτικός στην Ιταλία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: