Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Χωρίς τους Παραγουανούς και τον Κάμπελ με ΠΑΟΚ!

Απόντες από το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ θα είναι όπως όλα δείχνουν οι Πέρες, Βαλντές και Κάμπελ. Απίθανο να αγωνιστεί ο Σαβιόλα.

Χωρίς τους Παραγουανούς και τον Κάμπελ με ΠΑΟΚ
Ο Ολυμπιακός έχει δύο κολλητά ντέρμπι, καθώς θα υποδεχθεί αυτήν την Κυριακή (2/3, 19:30) τον Παναθηναϊκό και την επόμενη θα αντιμετωπίσει εκτός τον ΠΑΟΚ. Στο παιχνίδι με το «τριφύλλι» οι αλλαγές θα είναι λίγες, συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, όπως φαίνεται κόντρα στον «Δικέφαλο» του Βορρά οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν σίγουρα τρεις σημαντικές απουσίες, αλλά όχι λόγω κάποιου τραυματισμού.

Οι Παραγουανοί Ερνάν Πέρες και Νέλσον Βαλντές, όπως και ο Κοσταρικανός, Τζο Κάμπελ θα φύγουν τη Δευτέρα για να αγωνιστούν την Τετάρτη (5/3) στο φιλικό που θα δώσουν μεταξύ τους οι εθνικές τους ομάδες. Αναμένεται να επιστρέψουν την Παρασκευή στην Ελλάδα και θεωρείται απίθανο να παίξουν κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ δύσκολα θα είναι και στην αποστολή.

Όλα αυτά, ενώ και ο Σαβιόλα έχει υποστεί θλάση και κάνει... αγώνα δρόμου για να προλάβει το κρίσιμο ματς του Μάντσεστερ στις 19 Μαρτίου. Οπότε οι επιλογές για την επίθεση θα είναι λίγες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: