Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

(Το) άλλαξε ο… Μανωλιός!!

Δεν έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Έβαλε -σχεδόν μόνος- την Τότεναμ στους «16» του Europa League! Ο φοβερός Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ οδήγησε τα «σπιρούνια» σε μεγάλη ανατροπή και πρόκριση (3-1) με τη Ντνίπρο!

(Το) άλλαξε ο… Μανωλιός!
Μια λαμπάδα στο μπόι του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ -έστω κι αν θα της στοιχίσει ακριβά- πρέπει ν’ ανάψει η Τότεναμ!

Μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις στην Premier League απ’ τη μέρα που ο Τιμ Σέργουντ τον τράβηξε απ’ τη ναφθαλίνη, ο Τογκολέζος συνέχισε και στην Ευρώπη το σόου του. Και υπήρξε ο κυριότερος λόγος που τα «σπιρούνια» θα συνεχίζουν να παίζουν σ’ αυτή!

Αδυνατώντας να σπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα της Ντνίπρο, οι Λονδρέζοι ξάπλωσαν στο καναβάτσο, όταν ο Ζοζούλια πάγωσε το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» (48’) και ξεχείλωσε το προβάδισμα της ομάδας του (σ.σ. είχε επικρατήσει 1-0 στο πρώτο ματς).

Η γρήγορη ισοφάριση ωστόσο του Έρικσεν έκανε τα τρία γκολ που απαιτούνταν για την πρόκριση να μη μοιάζουν και τόσο πολλά. Και η αποβολή του σκόρερ στο 63’ (για χτύπημα εκτός φάσης στον Φερτόνχεν) τα έκανε να μοιάζουν… ακόμα λιγότερα.

Τόσο πολύ, ώστε ο εκπληκτικός Αντεμπαγιόρ να μη χρειαστεί ούτε πέντε λεπτά για να τα πετύχει (65’, 69’). Και με τον Γιορίς να βάζει κι εκείνος το χεράκι του (σε δύσκολη απόκρουση φάουλ λίγο πριν το τέλος) να οδηγεί την Τότεναμ στο 3-1 και τη σύγκρουση στους «16» με την Μπενφίκα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: