Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Το μήνυμα Αλαφούζου και το ρολόι του Μπεργκ!

Την πίτα της έκοψε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Αλαφούζο να στέλνει μήνυμα για τη νέα περίοδο. Τυχερός ο Μπεργκ που βρήκε το φλουρί και κέρδισε ρολόι αξίας 16.000 ευρώ!

Το μήνυμα Αλαφούζου και το ρολόι του Μπεργκ
Σε πολύ όμορφο και οικογενειακό τμήμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Baraonda η κοπή της πίτας της διοίκησης, του ποδοσφαιρικού τμήματος και του υπαλληλικού προσωπικού της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Την εκδήλωση προλόγισε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Αγησίλαος Τουμαζάτος ο οποίος πριν καλέσει τον Γιάννη Αλαφούζο στο βήμα τόνισε: «Εύχομαι σε όλους τρία πράγματα. Υγεία, Δύναμη και επιτυχίες. Θα κόψουμε τρία κομμάτια. Ένα κομμάτι για την ομάδα, ένα για το γήπεδο στη Λεωφόρο μας και ένα για όλη τη μεγάλη Παναθηναϊκή οικογένεια».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ τονίζοντας στους παρευρισκόμενους τα εξής: «Να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά. Ήταν δύσκολη χρονιά η φετινή και ελπίζω να κλείσει καλά για την ομάδα. Αυτό θα εξαρτηθεί και τις επόμενες μέρες, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχουν γίνει βήματα προόδου. Εύχομαι τη νέα περίοδο να έχουμε μεγαλύτερο γήπεδο, μεγαλύτερη ακαδημία και μεγαλύτερο προπονητικό κέντρο καθώς όπως έχω ξαναπεί φιλοδοξούμε να ξεκινήσουμε τα έργα στο Κορωπί στα τέλη Μαρτίου».

Ακολούθησε η κλήρωση των δώρων τα οποία χάρη στις συντονισμένες ενέργειες του εμπορικού τμήματος ήταν πιο πολλά από ποτέ και οι νικητές δεκάδες. Mεγάλος τυχερός της βραδιάς ήταν ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος κέρδισε ένα συλλεκτικό ρολόι Hublot αξίας 16.000!

Yπήρχαν ακόμη μια τηλεόραση Sony αξίας 1500 ευρώ, smartphones, tablets, 2ήμερα στον Αστέρα και στην Κυλλήνη, playstations, 6μηνη συνδρομή Nova, δωροεπιταγές από την Adidas και τα Marks and Spencer, γεύματα στον Διόνυσο και στο Ιθάκη, παπούτσια, παπλώματα, πορτοφόλια μέχρι και βιολογικοί καθαρισμοί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: