Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Πεδουλάκης: «Δεν ήμασταν στο γήπεδο στο πρώτο μέρος»

Διπρόσωπος παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο Μιλάνο κι όπως είναι φυσικό ο Αργύρης Πεδουλάκης εστίασε στην κακή εμφάνιση του πρώτου μέρους και στην καλή του δεύτερου, που δεν ήταν αρκετή.

Πεδουλάκης: «Δεν ήμασταν στο γήπεδο στο πρώτο μέρος»
Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε δύο πρόσωπα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο και σε αυτό επικεντρώθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά την ήττα στην Ιταλία.

Ο τεχνικός του Εξάστερου αναφέρθηκε στο κακό πρώτο μέρος όπου η ομάδα του «δεν ήταν στο γήπεδο» και στο βελτιωμένο δεύτερο, όπου εν τέλει δεν έγινε η ολική ανατροπή.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί. Κάναμε εύκολα το λάθος, δεν είχαμε ενέργεια και παρουσιάσαμε άσχημο πρόσωπο στην άμυνα. Ουσιαστικά ήταν σαν να μην ήμασταν στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο περιορίσαμε τα λάθη μας, ανεβήκαμε στην άμυνα, παίξαμε με περισσότερη ενέργεια και μπήκαμε ξανά μέσα στο παιχνίδι. Στο τέλος είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη νίκη, ωστόσο η Αρμάνι ήταν αυτή που τα κατάφερε στις λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια στην Αρμάνι. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη συμπαράστασή του: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που έκαναν τόσα χιλιόμετρα για να βρεθούν κοντά μας και να μας συμπαρασταθούν για μία ακόμη φορά».

Βόβορας: «Καταλυτικός ο ρόλος του πρώτου ημιχρόνου»
Η κακή απόδοση του Παναθηναϊκού στοίχισε τη νίκη απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, όπως δήλωσε ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας.

Καλύτερη τύχη θα είχε ο Παναθηναϊκός στο Μιλάνο αν εμφανιζόταν από το… πρώτο ημίχρονο στο παρκέ απέναντι στην Αρμάνι, όπως δήλωσε μετά τον αγώνα ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας.

«Έπαιξε καταλυτικό ρόλο το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε επισημάνει στα παιδιά πως η Αρμάνι είναι διαφορετική από τον πρώτο γύρο. Μέσα στην έδρα της παίζει πολύ δυνατή άμυνα κι έτσι πήρε ώθηση στην επίθεση. Είχαμε πολλά λάθη και τους δώσαμε ρυθμό. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε σκληρή άμυνα, στα όρια του φάουλ, γιατί έπρεπε να αντιδράσουμε. Ο Ράιτ δημιούργησε καταστάσεις στο ένας με έναν, πήγαμε το παιχνίδι στο ένα σουτ, αλλά στο τέλος κάποια χαμένα ριμπάουντ κι ένα τρίποντο του Τσερέλα έκριναν το παιχνίδι», ανέφερε.

Η υπεράσπιση της διαφοράς των 16 πόντων από το ΟΑΚΑ δεν αρκεί. «Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν η νίκη. Προσπαθήσαμε να την πάρουμε γιατί θα μας έδινε αέρα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να βρούμε τι έφταιξε, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, γιατί έχει ακόμη δρόμο το Top 16», ανέφερε.

Τέλος, για την παρουσία του Ζακ Ράιτ είπε: «Η παρουσία του Ράιτ ήταν σημαντική, ειδικά ελλείψει Ράιτ. Έχει κάποια στοιχεία που θέλαμε σαν ομάδα. Χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί, αλλά κάθε μέρα που κερδίζει μπορεί να βοηθά και περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: