Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Το αποτέλεσμα μετράει!!

Καταπληκτική εμφάνιση δεν έκανε! Έμεινε στο 0-0 με την Ντιναμό Κιέβου αλλά ακόμη κι έτσι η Βαλένθια πήρε αυτό που ήθελε. Την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Το αποτέλεσμα μετράει!
Το εισιτήριο για τους 16 του Γιουρόπα Λιγκ σφράγισε σήμερα η Βαλένθια. Στο Μεστάγια ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου και προκρίθηκε χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα στο ΓΣΠ.

Οι ισπανοί είχαν την πρωτοβουλία, απείλησαν την εστία της ουκρανικής ομάδας αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν για να πάρουν και τη νίκη.

Πρώτη καλή στιγμή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου 45λέπτου όταν ο τερματοφύλακας της Ντιναμό Κιέβου έδιωξε με δυσκολία ένα καλό σουτ του Καρτάμπια.

Οι ουκρανοί είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ μετά το απευθείας φάουλ του Γιαρμολένκο στο οποίο οι αμυντικοί της Βαλένθια έδιωξαν.

Καλύτερη στιγμή του αγώνα στο 65’ με τον Αλκάθερ να πιάνει ένα εξαιρετικό σουτ και η μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι.

Επόμενος αντίπαλος για την Βαλένθια του Πίτσι η Λουντογκόρετς η οποία πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση αποκλείοντας την Λατσιο!Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: