Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Φάκελος-φωτιά του Super 3 στον εισαγγελέα!

Στοιχεία που «καίνε» διοικήσεις του Άρη των προηγούμενων ετών έχει στην κατοχή του ο Super 3 και θα τα παραδώσει στον εισαγγελέα. Σήμερα θα κατατεθεί η αίτηση για παύση της νυν διοίκησης.

Φάκελος-φωτιά του Super 3 στον εισαγγελέα
Πράξη θα κάνει ο Super 3 τα όσα είπε ο εκπρόσωπος του στη Γενική Συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη.

«Εμείς κάναμε την κάθαρση μας. Καιρός είναι να γίνει και γενικά στον σύλλογο. Στη φυλακή όποιος έφαγε έστω και ένα ευρώ από τον σύλλογο. Δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε καθόλου από αυτήν την αρχή», τονίζει ο σύλλογος οργανωμένων οπαδών των «κίτρινων».

Ο Super 3 έχει στην κατοχή του πληροφορίες, έγγραφα που αποδεικνύουν ότι έγιναν αξιόποινες πράξεις από διοικήσεις προηγούμενων ετών, σύμφωνα με το «Goal». Αναμένεται να παραδοθεί σχετικός φάκελος στον οικονομικό εισαγγελέα, ώστε αυτοί που έκαναν τις… αμαρτίες να υποστούν τις συνέπειες.

Επιπλέον, σήμερα θα κατατεθεί εκτός απροόπτου το δικόγραφο στο Ειρηνοδικείο για ανάκληση της νυν διοίκησης. Ο Λάμπρος Σκόρδας θα κάνει δικαστική παρέμβαση υποστηρίζοντας ότι η ΓΣ της ΚΜΑ ήταν παράνομη, ενώ το απόφαση πριν την Τρίτη δεν θα υπάρξει, καθώς ακολουθεί και η Καθαρά Δευτέρα, που είναι αργία. Οπότε μέχρι τότε θα υπάρχει η νόμιμη διοίκηση, αυτή του Σκόρδα και η εκλεγμένη του Παναγιώτη Στεφανίδη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: