Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Συμφωνία και με Παράσχο!

Τυπικό θέμα αποτελεί η ανανέωση της συνεργασίας του Ατρόμητου με τον Γιώργο Παράσχο καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει, ενώ ακολουθούν οι Εντουάρντο Μπρίτο και Πίτου Γκαρσία.

Συμφωνία και με Παράσχο
Μετά τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Νίκου Λαζαρίδη και του Στάθη Ταυλαρίδη ήρθε η σειρά και του Γιώργου Παράσχου. Ο Ατρόμητος και ο 61χρονος τεχνικός έχουν έρθει σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους -χωρίς να έχει γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου-, αλλά η ανακοίνωση δεν θα βγει άμεσα, όπως συνέβη με τους δύο στόπερ της ομάδας.

Οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να κλείσουν πρώτα οριστικά τις υποθέσεις των ποδοσφαιριστών με τους οποίους βρίσκονται σε συζητήσεις και μετά θα επισημοποιήσουν τη συμφωνία με τον προπονητή. Αυτό αναμένεται να συμβεί εντός του Μαρτίου.

Ο Παράσχος βρίσκεται στους «μπλε» από τον περασμένο Απρίλιο, όταν και διαδέχθηκε τον Νίκο Αναστόπουλο. Παλαιότερα ήταν αρχικά στην ομάδα από 2002 έως 2005, όταν ονομαζόταν Χαλκηδόνα και για άλλα δύο χρόνια ακόμη μετά τη συγχώνευση με τον Ατρόμητο.

Δύο θέματα ποδοσφαιριστών που θα απασχολήσουν άμεσα είναι του Εντουάρντο Μπρίτο και του Πίτου Γκαρσία, καθώς λήγουν τα συμβόλαια τους το ερχόμενο καλοκαίρι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: