Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Αποθέωση Ζέσους για τον κόσμο του ΠΑΟΚ!!

Τη στήριξη που είχε ο ΠΑΟΚ στη Λισσαβόνα από τους φίλους του θα ήθελε να έχει και η Μπενφίκα στα εκτός έδρα παιχνίδια της όπως δήλωσε ο Ζόρζε Ζέσους, που έσταζε... μέλι για τον κόσμο του Δικεφάλου.
Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε παράλληλα ότι περίμενε πως θα ανοίγονταν οι «ασπρόμαυροι», ενώ στάθηκε στην εμπειρία που έχουν οι "Αετοί".
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Μπενφίκα: 
Για τον αγώνα: «Ο σκοπός μας ήταν η πρόκριση. Με την εμπειρία που έχουμε περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή. Περίμενα ότι στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ θα ανοιγόταν για να σκοράρει και ότι εμείς θα χτυπούσαμε εκεί. Ωστόσο, μετά από μία κόκκινη κάρτα είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να κρατηθεί στο παιχνίδι».
Για τις αλλαγές των Μάρκοβιτς και Λίμα: «Μπήκαν την κατάλληλη στιγμή, όταν δηλαδή βγήκε από τον αγώνα ο Κατσουράνης και με την ταχύτητά τους κατάφεραν να μας βοηθήσουν».
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Μου άρεσε πάρα πολύ η συμπεριφορά του και στο πρώτο ματς, αλλά και σήμερα. Μακάρι και οι δικοί μας οπαδοί να έχουν τέτοια παρουσία στα εκτός έδρας ματς, όπως με τη Μπελενένσες που το επόμενο παιχνίδι μας...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: