Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

«Έγιναν πολλά λάθη»

giotas
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Α.Σ Άρης, Θωμάς Γιώτας. Μίλησε για την παραίτηση του και τόνισε πως δεν μπορούσε να υλοποιήσει αποφάσεις που ήθελε και πως υπήρχε εσωτερικό θέμα. Παράλληλα, ανέφερε ως υπάρχει εσωστρέφεια μέσα στον σύλλογο η οποία τον καταστρέφει την ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θωμάς Γιώτας:
Για την παραίτηση του:“Εγώ δεν είμαι αντίθετος στην πλειοψηφία του κόσμο .Όμως υπάρχουν διαδικασίες που πρέπει να τηρούνται. Έπρεπε χθες να αποφασίσουμε κάτι για να προχωρήσουμε. Δεν με ενδιέφερε αν ήταν παράνομη η απόφαση. Εμένα με ενδιέφερε όμως εφόσον πάρθηκε μια απόφαση έπρεπε να μου δοθεί η δυνατότητα να ακουστώ. Η δυνατότητα αυτή δεν μου δόθηκε. Ο Άρης έχει μια τρομερή εσωστρέφεια και αυτή πρέπει να εξαλειφθεί. Υπάρχουν θεσμοί και πρέπει να λειτουργούν όπως πρέπει να λειτουργούν. Εγώ μιλάω γενικά. Στα πρακτικά του Δ.Σ δεν υπήρχε εξουσιοδότηση στην συνέλευση. Ο ταμίας ήταν εκεί, τον έκαναν και αντιπρόεδρο. Με πήρε στο τηλέφωνο ο κ. Αναστασίου, ήμουν καθοδόν αλλά όταν πήγα είχε τελειώσει. Αρχικά είχα αποφασίσει να μην πάω γιατί ήταν κάτι προ αποφασισμένο. Εγώ δεν είμαι κατά η υπέρ του και Σκόρδα. Αλλά πρέπει να λειτουργούνε κάποια πράγματα θεσμικά. Ο Α.Σ πήρε απόφαση να παρακολουθήσει τις εξελίξεις. Για αυτό τον λόγο πήγε ο ταμίας. Όταν δεν μπορώ να εφαρμόσω αποφάσεις του Α.Σ δεν υπάρχει λόγος να έχω αυτή την θέση”.
Για την προσφορά του στον Άρη:“Ο κάθε ένας έχει το δικό του κεφάλι και αποφασίζει. Εγώ έστειλα την παραίτηση μου και από εκεί και πέρα υπάρχουν μέλη εκλεγμένα από συνέλευση για να αποφασίσουν. Δεν είμαι ενάντια στον κόσμο. Ακόμα και  όταν το παιδί μου ήταν αλλού δεν ήμουν κατά του Άρη. Έφερα πολλά έσοδα και δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες”.
Για τα όσα έχει καταφέρει ο Λάμπρος Σκόρδας μέχρι τώρα:“Αφού έληξαν όλες οι διαδικασίες είπα πως πόνταρα στην τρέλα και στην Αρειανοσύνη του κ .Σκόρδα. Δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κάποιος. Από την πορεία της ομάδας δεν είμαι ευχαριστημένος και πρέπει να αλλάξει η εικόνα. Πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού”.
Για τις δηλώσεις του Παναγιώτη Στεφανίδη πως θα υπάρξει κοινή αίτηση για την παραίτηση του Λάμπρου Σκόρδα:
“Δεν γνωρίζω κάτι για κοινή αίτηση. Δεν μου έχει ζητηθεί να υπογράψω κάποια κοινή αίτηση”.
Για τους λόγους που οδήγησαν στην παραίτηση:“Άλλο τι εκφράζει ένα άτομο και άλλο τι εκφράζει τον Α.Σ. Η παραίτηση μου βρίσκεται στα γραφεία. Όταν δε μπορώ να υλοποιήσω απόφαση του Α.Σ και εμποδίζομαι δεν χρειάζεται να είμαι στην καρέκλα. Ήθελα να πραγματοποιηθούν κάποιες διαδικασίες και δεν μου δόθηκε η δυνατότητα. Είναι εσωτερικό θέμα”.
Για την δύσκολη συνέχεια του Άρη:Σίγουρα τα τελευταία χρόνια δεν διοικήθηκε σωστά ο Άρης και έγιναν τρομερά λάθη σε όλα τα επίπεδα. Δυστυχώς αυτά έχουν αντίκτυπο στον κόσμο. Δεν υπάρχει ευχαριστημένος Αρειανός. Υπάρχει μόνο πίκρα. Πρέπει να εκλείψει η εσωστρέφεια και να μονιάσουμε”.
Για τον Λάμπρο Σκόρδα:“Στο παρελθόν έκανε πολλά λάθη και δεν έχουμε την πορεία που θέλουμε. Δεν πρέπει να υπάρχει ισοπέδωση. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν όμως η εσωστρέφεια καταστρέφει τον Άρη”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: