Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Παραμένει στο «κόλπο»

Εξακολουθεί να ελπίζει για την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας η Γαλατάσαραϊ, επικρατώντας με 78-70 της Παρτιζάν στο Βελιγράδι για την έβδομη αγωνιστική των «16» της διοργάνωσης.

Παραμένει στο «κόλπο»
Η «τσιμ μπομ» επικράτησε 78-70 των πρωταθλητών Ευρώπης του 1992 στη «Χάλα Πιονίρ», στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του έκτου ομίλου της Ευρωλίγκας και έφτασε στο 3-4 το ρεκόρ της στο γκρουπ, παραμένοντας ένα βαθμό πίσω από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, που έχει ένα αγώνα λιγότερο.

Αντίθετα, οι Σέρβοι με 1-6 ρεκόρ δύσκολα θα διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στη συνέχεια της φετινής διοργάνωσης.
Οι Τούρκοι είχαν το προβάδισμα στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα και πήραν δίκαια το ροζ φύλλο.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Ντόμερκαντ με 18 και Αρόγιο με 16 πόντους. Από τους γηπεδούχους, διακρίθηκε ο Μπογκντάνοβιτς με 23 πόντους.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με +6 στην αρχή της αναμέτρησης, όμως ο Μάτσβαν βοήθησε να γίνει το 13-12 και ο Αρόγιο το 13-15. Ένα επιμέρους σκορ των Σέρβων 7-1 τους έδωσε το + 4, διαφορά με την όποια ολοκληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο.

Στην αρχή της δεύτερης περιόδου, ο Μπογκντάνοβιτς έφερε το +9 για την Παρτιζάν, όμως οι Ντόμερκαντ και Μάτσβαν έφεραν την «ανατροπή» και το +2 για τους Τούρκους. Ο Γκιουλέρ έδωσε ξανά ένα +1 για τη Γαλατά, που με επιμέρους σκορ στην λήξη του ημιχρόνου 9-4 το ολοκλήρωσε στο +6.

Οι Σέρβοι έβρισκαν τον τρόπο να μειώνουν και να πλησιάζουν στην τρίτη περίοδο, όμως οι Τούρκοι έβρισκαν τις λύσεις από παντού και κατάφεραν με το τρίποντο του Ντόμερκαντ να ολοκληρώσουν το τριαντάλεπτο στο +9.

Στην αρχή της τέταρτης περιόδου, ο Μπογκντάνοβιτς κατάφερε να μειώσει μέχρι το -5, όμως ο Αλντεμίρ πήρε την κατάσταση στα χέρια του όταν «σίγησαν» οι συμπαίκτες του και βοήθησε στο να διαμορφωθεί το τελικό +8.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: