Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Και «στημένα» πίσω από το λαθρεμπόριο καυσίμων!!

Διαστάσεις και στον χώρο του ποδοσφαίρου παίρνει η έρευνα των αρμόδιων Αρχών, ύστερα από την εξάρθρωση του κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων.

Και «στημένα» πίσω από το λαθρεμπόριο καυσίμων
Αποφάσεις και για παιχνίδια του στοιχήματος φαίνεται ότι έπαιρνε το κύκλωμα του λαθραίου πετρελαίου, όπου συμμετείχαν δεκαεπτά άτομα.

Συγκεκριμένα, «Το Βήμα» αναφέρει πως μέσω των συνομιλιών που υπέκλεπτε η ΕΥΠ, κάποιος από τους εμπλεκομένους επικοινώνησε με ποδοσφαιριστή της Σούπερ Λίγκας, ώστε να έχει μειωμένη απόδοση ή να μην συμμετάσχει σε αγώνα του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι στους διαλόγους ακούγεται ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης πρατηρίου βενζίνης, να έχει αυτές τις απαιτήσεις από τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να κερδίσει στο στοίχημα, αφού ο συγκεκριμένος παίκτης φέρεται να του χρωστούσε σημαντικό χρηματικό ποσό.

Η ΕΛ.ΑΣ. που διεξάγει τη σχετική έρευνα, έλεγξε τα δεδομένα του αγώνα που ακούγεται στη συνομιλία, και κάλεσε τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, ενημερώνοντας σχετικά και τον αρμόδιο Εισαγγελέα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: