Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Μονομάχος στην... αρένα της αδειοδότησης!!

Ο Γιάννης Αλαφούζος παραμένει μοναχικός καβαλάρης στον Παναθηναϊκό, δίνοντας μάχη για την αδειοδότηση που θα κρίνει το μέλλον του «τριφυλλιού»!  
Στα δύο χρόνια που βρίσκεται στα ηνία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να συμμαζέψει οικονομικά το «μαγαζί» και φέτος να δημιουργήσει μία ομάδα πρότυπο, η οποία σκορπά ελπίδα για τα επόμενα χρόνια. Ο Γιάννης Αλαφούζος, με τα σωστά και τα λάθη του, βγήκε μπροστά την ώρα που το καράβι βυθιζόταν και αυτή την στιγμή παραμένει ο άνθρωπος που εγγυείτε το μέλλον του «τριφυλλιού». Αν δεν υπήρχε η παρουσία του, προφανώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο κάθε ενδιαφερόμενος που μπορεί να εμφανιστεί στο μέλλον, δεν θα περνούσαν ούτε απ' έξω από τα γραφεία των «πρασίνων».
Ο Γιαννακόπουλος αναμένεται να δώσει οικονομική ανάσα το καλοκαίρι στα ταμεία της ΠΑΕ και είναι ο μόνος που έχει δείξει ενδιαφέρον να βρεθεί στο πλευρό του Αλαφούζου στο οικονομικό κομμάτι. Οποιοδήποτε ποσό είναι ευπρόσδεκτο και είναι μεγάλη υπόθεση το να υπάρχουν άνθρωποι που θα βάλουν το χέρι στην τσέπη αυτή την εποχή.
Μέχρι το καλοκαίρι, όμως, ο Παναθηναϊκός παίζει κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό το μέλλον του. Την κατάσταση που θα βρίσκεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Την πιθανότητα αυτή η ομάδα, η φετινή, να γίνει ακόμη καλύτερη και το «τριφύλλι» να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό, επιστρέφοντας στα δικά του στάνταρ. Στην υποχρέωση του πρωταθλητισμού.
Όλα θα εξαρτηθούν από την αδειοδότηση. Στην «μάχη», την οποία δίνει και θα δώσει μέχρι τέλους ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μαζί με το επιτελείο του. Αυτή την στιγμή δεν μπορεί να υπολογίζει στον «συμπαίκτη» Γιαννακόπουλο εκτός και αν αλλάξουν τα δεδομένα που υπάρχουν από σήμερα. Ο «mr. ΣΚΑΪ» παραμένει... μοναχικός καβαλάρης. Η ΠΑΕ δεν «βγάζει» τίποτα προς τα έξω σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης αλλά μιλάμε για μία πραγματική «μάχη» μέχρι και την τελευταία ημέρα.
Ο Αλαφούζος γνωρίζει πολύ καλά πως σε περίπτωση που δεν έρθει η άδεια ούτε και φέτος, θα έχει πάει στράφι η προσπάθεια που γίνεται τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Ό,τι θα χαθεί η ελπίδα που «γέννησε» ο Παναθηναϊκός μέσα στο γήπεδο, ότι δεν θα έρθουν τα έσοδα που είναι αναγκαία για να επιβιώσει και πάλι η ΠΑΕ στον δρόμο της εξυγίανσης.
Για αυτό και δεν αποκλείεται να κάνει την... έκπληξη. Αν δει ότι χάνεται η παρτίδα να κάνει αυτό που κάνει από την πρώτη μέρα. Δηλαδή να βάλει το χέρι στην τσέπη και να δώσει και πάλι την λύση...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: