Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Έχασε… την μπάλα ο Άγιαξ!! (video)

Σαν σίφουνας συνέχισε και στους "32" του Europa League η Σάλτσμπουργκ. Οι Αυστριακοί έκαναν πλάκα στον Άγιαξ και σαρώνοντάς τον 3-0 μέσα στο Άμστερνταμ, καθάρισαν από σήμερα την πρόκριση.

Έχασε… την μπάλα ο Άγιαξ! (video)
Με δύο γκολ και μια… γκολάρα η Σάλτσμπουργκ πήρε ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του Europa League, επικρατώντας 3-0 του Άγιαξ στο «Άμστερνταμ Αρίνα».

Ο σύλλογος της Αυστρίας συνεχίζει την εντυπωσιακή του παρουσία στη διοργάνωση, μετά το αήττητο στους ομίλους, αλλά και με τον αέρα που τους δίνει η διαφορά που έχουν ανακτήσει στο βαθμολογικό πίνακα του εγχώριου πρωταθλήματος.

Με την ονειρεμένη σημερινή της εμφάνιση λοιπόν, έκανε… εφιάλτη τα όνειρα του Αίαντα για τη συνέχεια στη διοργάνωση, διαλύοντας το αήττητο σερί που διατηρεί στα εντός έδρας ματς των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων.

Οι Αυστριακοί έδειξαν από νωρίς τις… ορέξεις τους, αφού μόλις στο 14’ ο Σοριάνο άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο Μανέ στο 21’ διπλασίασε το σκορ.

Ο Σοριάνο όμως δεν αρκέστηκε να βάλει μόνο ένα γκολ, αλλά ήθελε και τη… γκολάρα, «εκτελώντας» τον Σίλεσεν με σουτ από το κέντρο του γηπέδου στο 35’.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: