Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

«Δεν τελειώσαμε»!

Κάθε λόγο να αισθάνονται αδικημένοι με την ήττα από την Μπενφίκα στην Τούμπα έχουν στον ΠΑΟΚ, όμως στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο δεν το βάζουν κάτω και πιστεύουν στην ανατροπή!

«Δεν τελειώσαμε»!
Πικρία και αδικία.

Αυτά είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στον ΠΑΟΚ, μία ημέρα μετά την ήττα (1-0) από την Μπενφίκα στην Τούμπα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε, εξαιτίας ενός λάθους που έκανε ο βοηθός του Σταρκ στο 59’, όταν ο Λίμα έστειλε την μπάλα του Γλύκου, με την ομάδα του Χουμπ Στέφενς εκείνη την ώρα να προσπαθεί να ελέγξει το ματς.

Το συγκεκριμένο τέρμα και ο τρόπος με τον οποίο αυτό ήρθε «έκοψε» τα πόδια των παικτών του Ολλανδού τεχνικού, οι οποίοι σε γενικές γραμμές ήταν καλοί και δεν άξιζαν αυτό το αποτέλεσμα.

Μετά το 0-1 ο 61χρονος προπονητής έριξε στη μάχη τον Λούκας, αλλά έδειξε να φοβάται να ρισκάρει παραπάνω. Μάλιστα, καθυστέρησε περίπου 13' να χρησιμοποιήσει και τον ξεκούραστο Στοχ στα αριστερά.

Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι οι τρεις παίκτες στο κέντρο ήταν πάρει κίτρινη κάρτα, κάτι που δυσκόλευε αρκετά να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά.

Πλέον η υπόθεση της πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ, στην επόμενη φάση του Europa League, δυσκόλεψε αρκετά, όμως στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο δεν χάνουν τις ελπίδες τους και σκοπεύουν μέσα στο Ντα Λουζ να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν να περάσουν εκείνοι στους «16» της διοργάνωσης.

Άλλωστε, οι Θεσσαλονικείς έχουν αποδείξει πολλές φορές στην Ευρώπη πως ανταπεξέρχονται καλύτερα στα δύσκολα, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να έχει χάσει μόλις δύο από τα τελευταία 25 παιχνίδια του εκτός έδρας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: