Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

«Κύμα» παραιτήσεων στον Πανιώνιο!!

Την παραίτηση τους υπέβαλαν τέσσερα μέλη του ΔΣ του Πανιώνιου μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του, Βασίλης Τσάβαλος. Αναβολή από το Πρωτοδικείο θα ζητήσουν οι νομικοί εκπρόσωποι του συλλόγου.

«Κύμα» παραιτήσεων στον Πανιώνιο
Δικαστικός επιμελητής πήγε χθες στα γραφεία του Πανιώνιου και ο λόγος της επίσκεψης του ήταν η γνωστοποίηση της παραίτησης τεσσάρων μελών του ΔΣ του συλλόγου. Πρόκειται για τον πρόεδρο της ομάδας, Βασίλη Τσάβαλο, αλλά και τους Νίκο Γκλεζάκο, Λούκα Τσελέντη και Κώστα Πετρόπουλο.

Όλα αυτά, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ο διαχειριστικός έλεγχος της ΠΑΕ. Αυτή η εξέλιξη σίγουρα δυσαρεστεί την ομάδα ανθρώπων που έχουν δείξει διάθεση να βοηθήσουν τον σύλλογο, –χωρίς να πάρουν μετοχές- ώστε να γίνει βιώσιμος.

Άλλωστε και την προηγούμενη εβδομάδα στη συζήτηση που είχαν με τον κ. Τσάβαλο του τόνισαν πως δεν επιθυμούν την αποχώρηση του από την ομάδα, διότι οι ίδιοι δεν πρόκειται να αναλάβουν τη διοίκηση των «κυανέρυθρων».

Οι νομικοί εκπρόσωποι του συλλόγου θα ζητήσουν από το Πρωτοδικείο την αναβολή της διαδικασίας, διότι εκκρεμούν διάφορα σημαντικά θέματα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: