Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Συμφώνησε με Γιουνάιτεντ ο Ρούνεϊ!!

Τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι τον Ιούνιο του 2019 θα συνεχίσει να φοράει ο Γουέιν Ρούνεϊ, αφού το BBC αποκαλύπτει τη συμφωνία των δύο πλευρών!

Συμφώνησε με Γιουνάιτεντ ο Ρούνεϊ
Σε συμφωνία με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας ήρθε ο Γουέιν Ρούνεϊ, με τις βδομαδιαίες αποδοχές του - όπως αποκαλύπτει το βρετανικό δίκτυο BBC - να ξεπερνούν τις 360.000 ευρώ.

Έτσι ο διεθνής φορ των «κόκκινων διαβόλων» θα παραμείνει παίκτης της ομάδας μέχρι τον Ιούνιο του 2019, αν και το προηγούμενο έληγε του χρόνου και τα χρήματα ήταν σαφώς λιγότερα.

Ο Βρετανός άσος αποκτήθηκε από την Έβερτον τον Αύγουστο του 2004 και απέχει μόλις 42 γκολ για να ξεπεράσει το αντίστοιχο ρεκόρ του Μπόμπι Τσάρλτον, ο οποίος είχε σκοράρει 249 φορές.

Ο πρώην άσος των «ζαχαρωτών» έχει αγωνιστεί σε 430 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχει σημειώσει 208 γκολ για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions Leaguel.

Ο σύλλογος δεν έχει ανακοινώσει επισήμως τη συμφωνία με τον παίκτη για τον οποίο η επόμενη σεζόν – εφόσον η Γιουνάιτεντ δεν κατακτήσει το Champions League – θα είναι η πρώτη μετά από δέκα χρόνια που δεν θα έχει παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Τη φετινή σεζόν ο Ρούνεϊ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για έναν μήνα, έχει παίξει σε 28 αγώνες και έχει σκοράρει 11 φορές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: