Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ζέσους: «Δεν ήταν εύκολο για τον βοηθό…»

Δεν πήρε θέση για το λάθος στο γκολ της Μπενφίκα ο Ζόρζε Ζέσους στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. «Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και ήρθε το γκολ», σχολίασε ο τεχνικός των Πορτογάλων.

Ζέσους: «Δεν ήταν εύκολο για τον βοηθό…»
Στην δυσκολία της φάσης, που δεν επέτρεψε στον βοηθό να έχει καλή εικόνα για το γκολ της Μπενφίκα αναφέρθηκε ο Ζόρζε Ζέσους σε ερώτηση για το αν θεωρεί οφσάιντ το γκολ που έβαλε η ομάδα του στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής των Πορτογάλων στάθηκε στις ευκαιρίες που είχε η ομάδα του, ενώ σχολίασε και τη διαφορετική διάταξη που χρησιμοποίησε στο ματς της Τούμπας για τους «32» του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζόρζε Ζέσους στην συνέντευξη τύπου:

Για τον αγώνα: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα και έχει μία δύσκολη έδρα. Αποφασιστικό ήταν ότι πήραμε τον ενθουσιασμό της έδρας με το παιχνίδι μας. Περιμέναμε να σκοράρουμε με αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος, αν και το γκολ μας δεν ήρθε από αντεπίθεση. Ελέγξαμε τον αγώνα και δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να σκοράρει».

Για το rotation της Μπενφίκα: «Ο προπονητής πάντα ρισκάρει. Το ρόστερ δεν είναι οι 11 που παίζουν συνήθως, αλλά 25 παίκτες. Ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει».

Για το γεγονός ότι έβαλε τον Γκόμεζ δεξιά: «Έχει τα χαρακτηριστικά για να παίξει εκεί. Με δεδομένα και τα χαρακτηριστικά του Λίνο, που δεν είναι τόσο γρήγορος θεώρησα ότι μπορούσαμε να έχουμε όφελος εκεί. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία του».

Για τις δηλώσεις του Στέφενς που περίμενε το αμυντικό παιχνίδι της Μπενφίκα:«Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Η απάντηση μας είναι μέσα στο γήπεδο και έρχεται από τη δουλειά που κάνει η ομάδα».

Για το αν θεωρεί άδικο ότι σε ένα τόσο κλειστό ματς, η νίκη της Μπενφίκα κρίθηκε από διαιτητικό λάθος με το γκολ - οφσάιντ: «Ήταν ένας καλός αγώνας, οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά τακτικά. Οι άμυνες ήταν καλύτερες επιθέσεις. Νομίζω ότι η Μπενφίκα είχε περισσότερες ευκαιρίες και κατάφερε να σκοράρει».

Για το αν θεωρεί οφσάιντ το γκολ της ομάδας του, καθώς και για τις κίτρινες κάρτες που φορτώθηκαν νωρίς οι παίκτες του ΠΑΟΚ: «Δεν είναι εύκολο για τον βοηθό να δει αυτή τη φάση, δεν ήταν στην κατάλληλη θέση. Ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να κάνει αρκετά φάουλ στο ξεκίνημα και έτσι στο δεύτερο μέρος προχώρησε σε αλλαγές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: