Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Τον χαβά της η Ρούμπιν!!

Τι κι αν έμεινε πίσω νωρίς. Τι κι αν έπαιξε το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού με παίκτη λιγότερο. Η Ρουμπίν Καζάν πήρε την ισοπαλία από την Μπέτις (1-1) και απέκτησε προβάδισμα για τους «16».

Τον χαβά της η Ρούμπιν (video)
Ισοπαλία που την διατηρεί φαβορί στην υπόθεση πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, απέσπασε η Ρουμπίν Καζάν μέσα στην έδρα της Μπέτις.

Οι Ρώσοι έμειναν πίσω στο σκορ με το καλημέρα, στο μισάωρο έχασαν τον Προυντνίκοφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη), παρόλα αυτά βρήκαν τα αποθέματα και ένα τέταρτο πριν το τέλος έφεραν το ματς στα ίσα.

Οι Ισπανοί ήταν εκείνοι που έκαναν το ένα βήμα μπρος στην κατάκτηση του αγώνα και κατά συνέπεια στην πρόκριση στους «16». Ο Βιλά μόλις στο 3’ άνοιξε το σκορ και έδωσε αέρα αυτοπεποίθησης στην ομάδα του. Από την άλλη, η ομάδα του Μαμίνοφ έδειξε σοκαρισμένη και ανήμπορη να απαντήσει στο αστραπιαίο προβάδισμα της Μπέτις. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 28’ τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα, καθώς ο Προυντνίκοφ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη).

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ήταν ίδιος και οι φάσεις των δυο ομάδων ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Όλα αυτά όμως μέχρι το 74’. Ο Ερεμένκο πάτησε την περιοχή των Ανδαλουσιανών, ο Ρέγες υπέπεσε σε φάουλ και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την βούλα. Ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε το πέναλτι και ισοφάρισε. Η Ρούμπιν πήρε το εκτός έδρας τέμρα που ήθελε και πάγωσε το παιχνίδι. Στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού οι Ρώσοι προσπάθησαν να κρατήσουν το πολύτιμο 1-1 ενόψει της ρεβάνς, πράγμα που κατάφεραν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: